Mangel på kommunikasjon mellom partnere

den mangel på kommunikasjon mellom partnere Det er en av de problemer mest vanlig. Når du snakker, og bemerker at du ikke forstår, du snakker bare å diskutere eller bare tid du har igjen til å fortelle deg ting, er det klart at noe er galt i ditt forholdet. Andre ganger, stresset avis, arbeid, den rutine&# 8230; Det gjør stoppe omsorg for par og fokusere på andre aspekter, helt til en dag du innser at du ikke lenger vet hva som fungerer og hva som skjer med den personen du deler livet ditt.

mangel på kommunikasjon i par Det kan være av forskjellige former eller på grunn av ulike årsaker, men i alle tilfeller, hvis du ønsker å overvinne krise du er nødt til å sette på din side for å gjenopprette en viktig del av forholdet: kommunikasjon.

For å opprettholde et forhold er viktig å ha en god og jevn kommunikasjon. Når par slutte å kommunisere, de slutter å vite og forstå, åpne et gap mellom de to som gradvis blir større for hver gang. Noen ganger er dette manglende kommunikasjon det kan være diskusjoner som de ikke ble løst på riktig måte eller i mange tilfeller, i stedet for å krangle velger å tie.

den nøkkel slik at det er god kommunikasjon paret er:

  • dialoguing om problemer prøver forstå og ta plassen til den andre parten.
  • Være klart at snakker mange misforståelser unngås.
  • Det er så viktig å snakke som lytting din partner og omsorg for sine ting.
  • Ikke få defensive og snakke mer ro å unngå mulig skrik. den misbruk og dårlige bevegelser De fører ingensteds og kan bare bli verre forholdet. Vi vet at i en tid med diskusjons descontrolarnos og kan vi gjøre og si ting som du senere angrer, så det er viktig at etter stormen kommer roen&# 8230; og du spør tilgivelse partneren uttrykke hvordan du føler deg.
  • Og til slutt, husk at partneren din ikke kan lese tankene dine, så forklar hvorfor du er sint eller har gjort deg galt og ikke la ham snakke mer, fordi selv om du tror det, er sjansen stor for at han ikke har noen anelse om hva som skjer med deg.

Hvor mye vet du din partner? [TEST]

Spørsmål 1 av 10

Vet du navnet på kjæledyret gutt da han var liten?

Ja, den har hatt mer enn én

Ja, men jeg vet ikke om du har hatt mer enn én

Jeg vet ikke engang om du noen gang har hatt et kjæledyr


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 + = 25


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi