Mango Collection Spring 2015 [BILDER]

Mango Spring 2015 kolleksjonen. Det er allerede ser frem til våren og begynne å tenke på det ser vi kommer til å se. Den spanske merket Mango presenterer en forhåndsvisning av sin nye vårkolleksjon 2015 enkel og fasjonable for våren klær glad og morsom. I den nye kolleksjonen finner vi ulike trender: minimalistisk, bohem, preppy&# 8230; Mange av disse klærne kan bære noe, slik at du kan skjerpe liste over favoritter.

klær

Kjolene er et ideelt plagg for våren. Hvis det er varmt kan du ta noen sokker, for gjennomsnittstemperaturer satse med tynne tights eller leggings. Mango forsøk på å skape løse kjoler med utskrifter for hverdags antrekk, for eksempel: en stor rød kjole med paisley print av svart eller en glatt modell i svart. Hvis du ønsker en perfekt kjole til våren har vi en modell noe justert klein blå langermet med ruching detalj, mener at det å være en langermet kjole du kan bære &8221; en kropp&# 8221;.

Den bohemske trenden vi ser i modeller av korte chiffon kjoler med floral print versjon eller midi med v-hals lang blonder. Boho chic stil kjoler er må-ha samlingen. De er ideelle for enhver anledning og favør nesten alle typer silhuetter.

promenadekonsert kjoler

Du vet at Mango har en linje av lavpris kjoler forstørret. lange promenadekonsert kjoler med floral utskrifter, dyr print eller barokk å ta. Stoffer som strekker seg fra gasbind, gjennom plumeti eller tyll. Blonder detaljer og lysstyrke er også funnet i partiet kjoler merkevare. Selvfølgelig hvis du foretrekker en kort kjole har mange modeller å velge sofistikerte og elegante detaljer.

Coats entretiempo

Strøk er også for våren. Mango tilby oss en klassisk trenchcoat i brunt, som er en grunnleggende at vi bør alle ha i skapet. For mer uformelle parkas med avtagbart engasjement vester ser ut, kan du ta av vinteren og våren begge. Du har også strøk elegant maskulin stil til dine antrekk arbeider jente. Hvis du vil ha en super mote trend pelsen og må du decantarte en væske grøft lengde.

Bluser og skjorter

Bluser og skjorter er en svært allsidig og veldig nyttig for våren plagg. Modeller Litt lenger stil bluser med blomstertrykk er helt trend. Bluser er ideelt å bære med jeans og bjelle bohem-chic touch til dine antrekk. Du har også mer tidløs stil skjorter i basisfarger som er perfekt å ha med noen bunn. Besøk vårt galleri for å se alle de nye vårkolleksjon 2015 Mango.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 − = 53


Content Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo