Figurer av penis og de beste plasseringene for hver

Det finnes ulike former for penis og for hver av dem, er mye mer fornuftig å øve en holdning eller andre. Det er også svært viktig å vite hva slags form Reconco penis er din fyr og hvilke stillinger du vil fungere bedre avhengig av dette for å unngå surgan plager eller problemer med sex. Her oppdager vi de vanligste formene Det er å ha penis og hvilke er de angitte stillinger for hver av disse formene. Så du kan nyte dine relasjoner mye mer intenst.

Hvor mange former for penis der?

Det er 5 hovedtyper av penis former som gjentas kontinuerlig. vi fortelle hva slik at du lærer å skille dem fra hverandre:

blyant penis

Denne typen penis er den vanligste og formen er helt rett. Dette betyr at når det er erigert følger en rett linje. til denne typen penis er angitt analt samleie, fordi som ikke har noen krumning Det er mye bedre egnet til veggene i rektum, helt eliminere følelsen av ubehag i praksis i denne og øke len mulighet for å ha en orgasme analt. Men en av de poeng mot Denne type penis, er at hvis for lenge kan skade under en vaginal penetrasjon hvor finner vi oss selv står (spesielt hvis fyren er svært høy, er det helt utilrådelig).

bøyd penis

Denne type penis, er det som gir mer nytelse under samleie. der ulike typer bøyd penis, de som er bøyd høyre eller venstre og de som har denne tilt ned eller opp. Hvis fyren penis er de som lene seg mot en av de to sidene, din ideelle kroppsholdning Det er misjon eller skjeen (lateral penetrasjon), men hvis det er krummet nedover eller oppover er beste praksis posisjoner hvor kvinnen er satt. Det eneste problemet som bringer denne typen penis er at når du begynner å trenge gutten

Det kan mislikte, så det er kreves en rikelig lubración før sex.

Pene konisk

Denne type av penis er en der spissen er mye smalere basen. Det vanligvis ikke gir mange problemer, men det er interessant praksis typer stillinger der kvinnen er plassert ovenfor. På den annen side er det mye mer behagelig for gjennomføringer uten riktig smøring.

Pene paddehatter

Denne typen penis er svært lik den konisk formet, bare glans er ganske uttalt Det er veldig bra å øve oral sex fordi følsomheten som har gutten er mye høyere enn guttene har peniser og andre Dette gjør mye glede stillinger som 69. Angående ulemper er det ingen holdning eller praksis som genererer problemer med denne formen av penis.

Penis formet Plantano

Denne type av penis er smal på spissen og deretter Det tar tykkelse til slutt igjen tett ved basen. Egnet for disse stillingene er alle penis er derfor penis som best passer vagina. På den annen side, Heller ikke de har inkompatibilitet Selv om den øyekast kan synes mindre enn den ovenfor angitte med et optisk effekt så.

Former peniser: En smakssak

uavhengig av hverandre type penis du har din fyr, viktigst å holde flammen av lidenskap og en sunn sex snakker om hvordan funcionáis i seng, ting som du liker og implementere. Så du vet, og mot til å prøve nye ting.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

53 − 47 =