Naturlig Kortison: En homøopatisk middel

den kortison Den består av naturlige stoffer, som har den fordelen av å simulere effekter av klassisk kortison uten risiko for kroppssiden. Således, for eksempel kortison, administrert som en medisin, er det ikke tilrådelig i tilfelle av diabetes fordi det kan føre til økte nivåer av blodglukose. Hvis vi slår til naturlig rettsmidler, å lindre symptomer på visse lidelser, må vi vite nøyaktig de fordeler som tilfaller oss og hvordan du bruker homøopatiske midler i dette tilfellet å erstatte den klassiske kortison.

homøopatiske midler

Blant programmene homøopatisk naturlig kortison finner vi solbær eller Ribes Nigrum en naturlig anti-inflammatorisk som kan forekomme i grunntinkturen eller ekstrakt av plante knopper. Dens egenskaper er veldig effektive og kan stimulere binyrene til å motvirke betennelse. Solbær er et alternativ i tilfelle av sår hals, konjunktivitt, allergier eller rhinitt. Kroppen mot betennelser og som et alternativ til klassisk kortison, prøv ananasjuice blandet med solbær.

den lakris, fra en busk, har det blitt definert ved deres kraftige anti-inflammatoriske egenskaper, så som naturlig kortison. Blant dens effekter er det bemerket at det er antiallergic, utøver en beroligende handling i tilfeller av gastritt problemer eller treg fordøyelse, er slimløsende (Anbefalt for respiratoriske forstyrrelser slik som forkjølelse, eller farintigitis riunitis). Den anti-inflammatoriske egenskaper gjør det også anbefales å behandle hudproblemer som rødhet, akne, kviser eller apariciónde sopp. Det hjelper også øke spenningen.

En annen naturlig stoff å vurdere er gurkemeie, hvis effekter demonstrert. Den medisinsk plante par dyktighet, er rik på curcumin, et effektivt middel for å forebygge og behandle allergier aktiv ingrediens.

Ikke bare har flere naturlige alternativer for å erstatte kortison. Andre, mindre kjent, er den Ekstraktet plante cardiospermum halicacabum. Det er en plante som vokser hovedsakelig i India, Afrika og Sør-Amerika. De tilskrevet antiallergiske og antiinflammatoriske effekter. Planteekstrakten kan også brukes lokalt, for eksempel, lindre kløe og hudinfeksjoner. Det er også ansett som et utmerket middel i tilfelle av allergi og leddsmerter.

fordeler

Homøopatisk middel som en erstatning for kortison kan være et godt alternativ for behandling av plager bestemme unngå bivirkninger, er til stede i alle medisiner. På samme måte kan disse midler også være nyttige for å bekjempe vektøkning, oppblåsthet, høyt blodtrykk, mageproblemer eller irritabilitet.

Du kan også være interessert i: Homeopati: Forhold som kan behandles og homeopati rettsmidler for forkjølelse og katarr: 1 i spanske feriesteder til det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 2 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة