10 gode grunner til å dumpe en yogurin

Følge eksempelet til kjendiser som Madonna, Demi Moore og Eva Longoria og ligate en yogurín. Dating en yngre mann kan ha mange fordeler. I henne i dag, men fant vi 10 sikker på at du vil tenke på andre.

De får deg til å føle deg yngre

Eldre menn ofte går pene jenter yngre enn seg selv. Og omgi deg med mennesker som har færre år gjør at du begynner å føle seg som dem, spre dere deres entusiasme og deres måte å se livet.

Du er sjefen

Ikke at guttene ikke har karakter, er at de er avhengige livet opplevelse. Som for en mann på din alder er de følelsesmessige byrder, for de er sannsynlig å lære.

Menn i en viss alder har ellers reist, måtte bevise at de er tøffe og skjule sine følelser. Heldigvis har nye generasjoner ikke fikk samme utdannelse og er kontakte dine følelser.

De brydde seg mer

Guttene går på treningsstudio, ikke røyke, spise sunnere og ta en titt mye mer forsiktig. Det er sant at grått hår kan gjøre svært attraktiv for en moden mann, men en abdominal, som de av David av Miguel Ángel ... ingen sammenligning.

De er mer energisk

De er mindre stresset og sliten i generelle økter så sengen vil være mye mer intense. De er mer åpne for erfaring og de har en fysikk som tillater dem å prøve alle slags posisjoner uten å bli sliten.

De er mer moro

De har mindre og bekymringer er alltid klar for alt. De tør å gå hvor som helst og prøve alle typer aktiviteter spennende.

Entusiasmen er smittsom

De har mange drømmer å oppfylle, høye forhåpninger for deres fremtid og mange ting å gjøre. Din erfaring forteller deg at de fleste faller av veikant, men hans ånd er smittsom og til slutt, også begynner du å føle seg som sette en vri på livet ditt.

De tilpasser seg enhver situasjon

Som vi blir eldre det koster mer å godta endringene. De yogurines har den store fordelen at tilpasse seg bedre til å endre planer og la overbevise enkelt.

De er villige til å lære

Mens en moden mann tror han vet alt om sex, er gutten mye mer villig til å lære ham å tilfredsstille en kvinne. De er ivrige etter å lære alt kvinnelig seksualitet så du må trene og øve lærer ofte med ham.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer