Hvordan lykkes i Tinder med noen enkle triks

En av de sosiale nettverkene i øyeblikket er knusk, utformet for å binde og hvem vet om for å finne den partneren du har alltid vært på jakt etter. Men hva tosk, noen ganger Tinder pleide å ha det gøy og enkelt finne gutter og jenter til å ha en morsom sitat og gjøre sporadiske galskap. vi fortelle alle triksene for å lykkes i Tinder.

Tinder er en app som et sosialt nettverk designet for å lage koblinger mellom menn og kvinner som liker å nyte sine kontakter og relasjoner. Faktisk, i henhold til spådommer om teknologi guruer, sosiale nettverk matchmaking vil også bli brukt til andre typer tilkoblinger, for eksempel vennskap eller arbeid.

Hvis du ennå ikke er bruker av Tinder, tilbyr vi den manuelle å bruke Tinder, selv om en av de tingene du bør vurdere en app eller sosiale nettverk til koblingen er at Din første prioritet er profilbildet, siden det er det første alle brukere eller brukeren ser. Men også, har vi ikke glemme å huske på andre viktige aspekter. Ta oppmerksom!

  • Profil bilder. Det er viktig at hovedbildet av vår profil er vårt ansikt, men trenger ikke være en tvang portrett der vi ser på kameraet så overspilte. Det er lurt å gjøre oss interessante, smile litt med noen forførelse og trenger ikke være helt rett. På den annen side bør noen av de sekundære bildene viser hele kroppen eller i det minste, en halv kropp, fordi fysisk i denne typen sosiale nettverk spiller en mer eller mindre viktig rolle. Og til slutt, må vi omsorg midler hvert bilde; det er best å vise bilder i ulike miljøer, for å markere vår aktivitet.
  • Litt juks. Omtalt i knusk Brukerne får et 'stempel' for å fange oppmerksomheten til andre brukere, men hva hvis vi gjør en liten felle? Det er klart at i denne type programmer, så forelsket som i krig, går alt, Slik at ingenting skjer ved hjelp av et redigeringsprogram for å gjøre vår egen label Tinder. Du vil se ringe mer oppmerksomhet.
  • Forstørret beskrivelse. Akkurat som på TV eller på Internett alt er forstørret i Tinder der for mindre og med vår beskrivelse må satse tungt på riktig markedsføring av reklameinnslag. Hvis du motivere visse interesser, la reflektert i beskrivelsen, og Hvis for eksempel en av dine hobbyer er fotball, kan du påpeke at du liker sport generelt. I beskrivelsen som med profilbildet, er det å selge produktet og ordene er valgt må være tilstrekkelig til å tiltrekke seg, men uten å være motstridende med virkeligheten.
  • Hvis du er ute etter et attraktivt yrke. En av de viktigste aspektene for alle som ønsker å kontakte noen er deres yrke. Faktisk har de sosiale nettverkspartnere nylig vist Tinder Rangering av de mest attraktive yrkene av menn og kvinner. Hvis ditt yrke er oppført, vet du at du har et poeng i din favør.
  • Større synlighet. Tinder er basert på profilen søket nær oss via geolocation. Det er, avhengig av området hvor vi er, vi kan matche profiler eller annen. Og hvorfor ikke vi flytte? Sonen endres og la meg se så mange profiler, jo mer sannsynlig er det å kontakte noen. Selv husk at kan virke mot deg, som andre brukere kan tro vi er litt desperat.
  • Bruk din kreativitet i chat-meldinger. Kanskje hvis du prøver å kontakte noen med en enkel &# 8216; Hei&# 8217;, ikke kommer til å trekke oppmerksomhet til den personen du liker. Du tror du vet ikke om det er mange andre som gjør det samme. Bruk din kreativitet og prøv starte en samtale med en original melding og gnist, reflekterer fantastisk type person du er.
  • Prøv å holde interessen. Når du har begynt å engasjere seg i en chat-samtale er det viktig at du prøver å holde interessen slik at det kan flyte en hyggelig samtale fører til en avtale. Still spørsmål som kan gi varsel om at du er interessert, men ikke for personlig å ikke fornærme. Ikke kutt i å si komplimenter når du vil, de er ikke overdrevet og prøver å være respekt referanser i din kropp og utseende. Vitser, flørter og ha det gøy, alltid prøver å gjøre det noe av et mysterium for neste chat eller avtale.
  • I sannhetens øyeblikk, ro. Du har allerede fått det tidspunkt personen du viste interesse og endelig har dagen kommet for å bli. Selv om du er desperat etter å ha sex, kan du starte en samtale stille, med en enkel 'hallo, hvor er du?', og etter hvert se hvordan samtalen flyter, og kanskje ikke du utsette å tenne flammen.

Hvis du tenker på å bruke Tinder eller et annet sosialt nettverk å koble, ikke gå glipp av: Online Dating: hvordan de fungerer og tips for å lykkes og starte dating online: 10 regler for en perfekt profil


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 − 49 =


Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo عيون منتفخة