Uterqüe Collection og vår / sommer 2017-kampanje [BILDER]

Utvilsomt Uterqüe har blitt en av de selskapene mest verdsatt av de spanske kvinner. Merket tilhører Inditex gruppen kjent for sin høye kvalitet samlinger og klær trend. For denne nye sesongen vår / sommer 2017 har skapt en elegant og 100% trendy samling. Den kleskolleksjon er supplert med en linje av mote sko, mote tilbehør og poser fulle av glamour.

Uterqüe Klær Collection vår / sommer 2017

Fjær jakker er en stift du kan ikke gå glipp av i skapet vårt. Denne sesongen, firmaet Uterqüe foreslår flere interessante modeller. For eksempel, en syklist Jakke teknisk hvitt stoff med svakt overdimensjonert snitt utforming med fram lukking krysses av stativet. En annen modell skinnjakke du vil elske: det er et ferdig høykvalitets lær i svart med flerfarget brodert design detalj strikeouts jakke. For dressing, har du en fantastisk jakke i bomull broderi nude farge og detaljer formede blomster på forsiden. Når det gjelder punktet, er det en fin rund hals genser i soft spot med krusning ermet eller et punkt lag og lavt snitt med oversize geometriske rødt.

Uterqüe kjoler er det mest ønskelige. De er ideelle for en viktig hendelse eller for å gå til et bryllup gjest. For våren / sommeren 2017 har en modell lang stil midi og lencero laget av silke i himmelen blå med polka dot print i beige farge. Bærer detaljer beige blonder halsen, mansjett og nedturer. Et annet alternativ er en veldig trendy svart kjole brodert med blomstermotiver. Den har et design med drop erme, V-hals og PASSEMENTERIE detaljer. Hvis du ønsker å se mer elegant kjole valgt en modell laget av stoff guipure, med midi kutt, fransk ermet og perkins nakken i turkis blått. Aper er også til stede i samlingen av Uterqüe. Kjærlighet aper eller culotte lang frilly eller polka dot print.

Vesker og sko Spring / Summer 2017 Uterqüe

Samlinger av sko, vesker og tilbehør Uterqüe alltid det står for kvalitet med sine stilige og elegante design. For denne sesongen, firmaet foreslår modeller av poser i alle stilarter og grunnleggende toner eller pastell. Poser som skiller seg ut er de som bærer en dør design, med 3D blomster eller patchwork design.

Som for sko, det er bare en grunnleggende regel: de blir sett på catwalken modellene, dvs. de er svært fasjonable. Vi elsker en hvit skinn muldyr med bue og noen rom undersnitt i glitter blå himmel. Du har også dansere eller broderte blonder opp sandaler. Det er mange sko å velge mellom. Bla gjennom galleriet vårt for å se de beste design i samlingen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

82 − = 72


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة