Kaffe intoleranse: symptomer, årsaker og løsninger

Intoleranse kaffe


  Intoleranse kaffe

  Som laktose eller gluten, to av matintoleranse best kjent i denne listen kan også omfatte kaffe, hvis symptomer De kan nå være veldig irriterende, men som det er rettsmidler. Selv om det kan virke rart, er at kaffe kan også føre til intoleranse. Hva er årsakene?, Hva skiltene advarer oss? og, viktigst av alt, hva du skal gjøre? La oss se nærmere hva som ligger bak kaffe intoleranse.

  1. Symptomer

  Intoleranse kaffe

  Etter å ha tatt kaffe, vanlige symptomer De er hevelse, brennende følelse i nese og rennende øyne, som kan legge takykardi, kvalme, oppkast, hoste, kramper og magesmerter, diaré, utslett og hudirritasjon. Koffein kan øke blodtrykket.

  2. Årsaker

  Intoleranse kaffe

  Kaffe intoleranse ser ut til å skyldes en spesifikk respons immunsystem Det inneholder protein. De vanligste risikofaktorene er misbruk kaffe forbruk og surgjøring av vev som ville, fra magesekken og for å nå tykktarmen.

  3. Rettsmidler

  Intoleranse kaffe

  Det anbefales oppsøke lege hvis vi oppdager disse symptomene, til å søke riktig behandling, som vanligvis består av den såkalte utelukkelse diett, unngå å drikke kaffe eller koffeinholdige matvarer for en begrenset tid, og deretter gradvis igjen kan bli med å se reaksjonen av organismen.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  + 71 = 72


  Bol owulacyjny pid Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة عبارات عن عيد الحب او ملاحظه عيون منتفخة