Spanske designer sko: Den beste design Made in Spain

Komfort, design og eleganse. De er de viktigste funksjonene som må ha et par gode fasjonable sko, og modeller av dem, av spanske sko diseñares etterkomme disse kravene til overs. Vil du vite? Så ikke gå glipp av den spesielle som vi bringer om EllaHoy Spansk designer sko: Den beste design Made i Spania, merker du bør vite som mote elskeren du er.

Spanske designer sko

En rimelig innfall? Ja, takk, en kvalitet sko og mote 100% laget i Spania. I dag deler vi med deg vår spesielle utvalg av de beste spanske designere sko. Unike og eksklusive stykker perfekt for å erobre verden i stil Marilyn Monroe. Er du klar? Vel her går vi&# 8230;

Doriani

Han ble født som et selskap dedikert til å skape brude sko. Nå er denne merkevaren, som ligger i den varme byen Elche, utvider sin visjon om å skape fremtiden stykker også for dag til dag. Sko der du selv kan velge høyde eller tykkelse du vil ha hæler. Stor rett? Denne modellen Goya i rødt med kors stropp blonder, rød hud og glidelås, er en av nyhetene sine.

Faye Sevilla Smith, er dens grunnlegger. En kvinne som bor mellom Philadelphia og Barcelona, Å være i fylket byen er der han oppdaget sin lidenskap for design av høy kvalitet fottøy med en snev av modernitet og ren galskap. Du kan få en av disse brikkene gjennom deres hjemmeside eller plattform Etsy. Noen ide? April, Dusty Blå, en hud modell ideelt for denne sesongen.

Gaimo

1975 José Luis Iturriaga Han grunnla merket i Spania. På den tiden hans fire døtre ble med i familiebedriften som gir selskapet internasjonal berømmelse. den håndverk er essensen som best definerer Gaimo. Personlighet, stil og originalitet av medlemmene av familien har blitt skrevet ut på hver av designene Gaimo, skape unike og spesielle samlinger. Semsket sko med fringed detalj er hans nyeste kreasjon.

Uttushoes

sko klassisk og moderne design varer kle en moderne kvinne som ikke ønsker å miste en tøddel av komfort. Teresa og Marta De grunnla et par år siden merket å oppnå Uttushoes utvikle en sko trend for jenter i dag. I sin nyeste kolleksjon finner du klar til å bli personlig sko som disse stil Paris i svart farge.

Malababa

Den viktigste funksjonen i denne spanske merke sko, er at, forlater side byttet, modellen ikke mer enn 5 cm; komfort trenger ikke være på kant med eleganse. Lærstøvler, fargerike dansere og midi krenget tøfler er blant sine nyeste kreasjoner. Vi elsker denne booty Dallas i burgunder farge!

maisu sko

Design, innovasjon og komfort er kompatible i samme sko. Natalia Almudena og Alba, beste venner, kommer sammen for å gjøre dette merket en hel mote trend. Sko med firkantet hæl, er deres kjennetegn, men vil ikke være tilgjengelig på sin hjemmeside til slutten av denne sommeren.

Mad About Sko Sole

allsidig Hormas, modeller for tilfeldige utseende og formell og deler fargerik uansett årstid. Paula del Río, dens grunnlegger, blir to store lidenskaper: kreativitet og sko. Han sier, er inspirert av de grunnleggende behovene til kvinner i dag, og legger et poeng av eleganse. Sikkert en smart og morsom steg inn i verden av kvinners fottøy. Det gjør oss salivate bare se dette stykket i rosa krokodilleskinn.

En liste over designere fottøy laget i Spania å ta hensyn til. Hva er din favoritt? Vil du legge til noe mer?

Du kan også være interessert i: Spansk smykker designere: Laget i Spania er trendy og belled ermer: Modeller trend for denne vinteren


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 33


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos أتعس عيد حب