denim jakke med lapper: Bilder av de beste modellene

Patches symboler, logoer, bokstaver og et uendelig antall figurer på denim jakke er stjernene i denne sesongen. Ingen fashion merke som har vært i stand til å motstå denne trenden. Fra lavkost merker som Zara og Bershka selv de som Gucci couture. Sistnevnte ønsker å markere lappede denim jakke som har revolusjonert landskapet av kjendiser. Med en pris på 4000 euro, har det blitt den mest ønskede street style plagg.

Det som er klart er at premien mote identitet fremfor alt annet. Flere og flere tilhengere til at tilpasse klær, og generere rituelle karakteristiske elementer i den. Flekker i denim jakke kan spille med favoritt design logoer, filmer, sangere og selv kunstverk. Tilpasning forlater patcher fantastisk design og ideer som skaper fra de enkleste til de mest ekstravagante modeller. Her forlater vi bilder av de beste modellene. Kanskje du kan være interessert i: Patches å dekorere klær: Konverter klærne til noe unikt og DIY Hvordan din denim jakke med patcher.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

54 − = 48


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer