Coletero returnerer: mote er vintage 80 [BILDER]

Coletero returnerer: 80s mote er vintage. Etter bombingen av leppestifter i mørke farger og chokers&# 8230, kommer en annen kjepphest av 90-tallet og 80-tallet: den coleteros. Dette tilbehøret Madonna brukte den på mer enn én anledning og stjernene i kultserien som Saved by the Bell og følelsen av å leve. De coleteros, fortrinnsvis i tekstiler og farge, har feid rullebanene og kjendiser. Det er et ideelt tilbehør for berikende en halv bolle eller chignon hår. Selvfølgelig, dette er ikke en trend som kan appellere til alle, men sikkert se mer enn én coletero denne sesongen.

Mote er syklisk og hver sesong retur trender og moter fra fortiden. Så, etter vitne et avgjørende bidrag til åstedet for mange av trendene på 80-tallet og 90-tallet tilbake, er det perfekte stedet å gjenopprette fra bunnen av skuffen din nå de coleteros. Dette håret tilbehør (som alle kvinner 30 år og eldre har brukt i sitt liv) er ment å være en av de ledende hår tilbehør neste sesong. Det er mange kjendiser som bruker coleteros: Selena Gómez, Jennifer López og Rita Ora. Tror ikke at det å være en tendens til en annen tidsalder, kan ikke tilpasset dagens frisyrer og utseende.

de coleteros du kan ta på mange måter, for eksempel, med en bue, enten høy og lav. Det er plassert rundt føflekken å gi et snev av glamour til håret full og se. Et annet alternativ er å bruke en gummistrikk en halv bun, dvs. hår på gulvet og semericogido med en høy bun. Pigtailed frisyrer er også en god måte å bære en gummistrikk. Du kan lage en lav, middels, høy, hestehale til side&# 8230; Alt vil avhenge av din personlige smak. Du kan også lage en flette et gummibånd, og sette både toppen eller bunnen av flette. Hvis du er en nostalgisk innsats for en høy hestehale på den ene siden og legge en gummistrikk, denne frisyre som 80 transportere deg direkte til barna. Besøk vårt bildegalleri for beste coleteros og frisyrer.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 21


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho Perdite di liquido maleodorante ombelico