12 tegn på høyt blodsukker

den hyperglykemi Det er definert som overflødig eller opphopning av glukose i blodet, en tilstand som vi alle undervurderes. Derav viktig indikasjon på det opprinnelige signaler som advarer oss om at våre nivåene er over den anbefalte 70-100 mg / dL fasting; og mindre enn 140 mg / dL to timer etter spising. Det anses at dette er hyperglykemi når disse verdiene er over 130 mg / dl faste og over 180 mg / dl etter spising. En situasjon som, hvis opprettholdes, kan være svært skadelig for helsen. Glukose er mengden av sukker som kroppen vår absorberer fra mat spist. Den type kosthold, mangel på mosjon, kan visse medisiner eller stress ubalanse nivåer. For å være på vakt, her er det 12 De vanligste symptomer på høyt blodsukker.

1. Kontinuerlig Sed

Har du lagt merke til at mer tørst enn vanlig? Hvis ved gjennomgang av listen over mat du har spist ikke finne noen mistenkte årsaken tørst, og situasjonen gjentas på påfølgende dager, bør du oppsøke legen din, spesielt hvis det er ledsaget av noen av følgende tegn. Det er det som er kjent som polydipsi.

2. Økt vannlating

Det er et symptom kjent som polyuri, og oppstår som en reaksjon av organismen, til et overskudd av blodglukose, lete etter alternative måter å eliminere det å være urin en av dem.

3. Svakhet og tretthet

Hvis vi oppdager en kontinuerlig følelse trøtthet, ingenting selv komme ut av sengen, og det blir enda større etter hvert som dagen skrider frem, bør det også gi denne advarselen tegn på at noe er galt i kroppen vår. Malaise svekker oss.

4. Kvalme

Hyperglykemi kan være ledsaget av skjelvinger, svette, svimmelhet og forvirring. Faktisk er kvalme betraktet som en alvorlig symptom av hyperglykemi.

5. Rapid vekttap

Selv om noen mennesker har mer appetitt, Hyperglykemi vanligvis ledsaget av vekttap. Dette er fordi insulin nivåer som hindrer produksjon av energi fra mat.

6. tørr hud

den høyt blodsukker eller hyperglykemi fører til endringer i hud, slik som tørr eller tilbakevendende infeksjoner. Også negler og føtter er mest sårbare.

7. periodisk hodepine

Det er mange årsaker som kan være bak irriterende hodepine, men hvis dette blir klageren bør oppsøke lege fordi det kan signalisere en mer alvorlig helsetilstand.

8. Tåkesyn

Alle kroppens celler trenger makt å være aktive, og som inkluderer øynene, så ikke rart at tåkesyn er et symptom på at noe er galt, og spesielt er en av de første av de diabetes. Dette hindrer muligheten til å konsentrere seg.

9. økt appetitt

Spiser du mer i det siste? Kostnadene du føler deg mett? Dette er fordi høye blodsukker endrer metabolisme, og vanskeligheten av organismen å forvandle det til energi som mate cellene, ikke hjernen ikke sende bestillingen til magen er allerede full.

10. Svekket helbredelse

Noe så vanlig som gjør en liten sår, Du kan avsløre hvor er våre blodsukkernivået hvis etter dag la vi merke til at leger ikke som det skal.

11. Nummenhet i hender og føtter

den prikk og følelsen av nummenhet, begge hender og føtter, kan det også være et tegn på hyperglykemi.

12. Tretthet

være trøtt, selv i løpet av dagen, er det et symptom på at noe er galt i kroppen vår, spesielt hvis det er ledsaget av noen av de ovennevnte signaler. mest søvnighet Det betyr mer trøtthet.

Du kan også være interessert i: 5 matvarer som holder sukker i sjakk og ta de 10 tastene for å slutte sukker.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Sarveisontelo