Hvordan lagre et forhold i krise

Hvordan lagre et forhold: Tips. Komne kjærlighet relasjoner, sømløs, ikke-eksisterende. De par uten flyter over hopper ikke eksisterer. Vel, kanskje ja og faktisk ... men du har sett i filmer. Vi som bor limt til faktisk nyte og lider gode relasjoner hvor alt inntil den tid kommer uten å vite hvorfor ved et vendepunkt som tofter alt skjer. Da er det på tide å vite hva som er årsaker og rette for lagre ditt forholdn. Her er noen retningslinjer og tips for å vite hvordan du lagrer en relasjon.

Årsakene til ekteskapsproblemer er mange: mangel på kommunikasjon, mangel på visning av følelser, utroskap, avstand ... Mange ganger vi nådd, uten å forklare hvordan, ennui innenfor den vanskelige partner til å endre. Men i mange andre situasjonen er ikke så ekstreme, og er relativt enklere å finne løsninger for å redde et forhold. Hvis du føler at forholdet går galt er det på tide å ta tømmene og rette. Hvis du lar det passere slutten av forholdet vil snart komme.

Kanskje du lurer på, Hva kan jeg gjøre for å redde forholdet mitt? Tar fullt ut hensyn til disse tipsene og asentarás, da grunnlaget for å reversere situasjonen at du bor.

  • Analyser røttene til problemene dine. Du må reflektere over årsakene som har ført deg til denne situasjonen. En utroskap, mangel på kommunikasjon, økonomiske problemer, en vanskelig arbeidssituasjon, avstand ...?
  • Aksept av problemet. En gang kjent og samlet på begge sider er på tide å akseptere at dette er problemet som har presset deg til å være slik. Siden godta endringen vil det bli født.
  • selvkritikk. Hvis forholdet ikke går i riktig retning er ansvaret til begge. Se inni deg selv og tenke på hva du har mislyktes. Ikke kreve noe til den andre parten uten å tenke før hva du kan forbedre.
  • vinner mistillit. For å overvinne gapet må du gjøre rent rulleblad. Bo med positive minner, glemmer de dårlige tidene. Nettopp det siste du må lære å hindre fremtidige tilbakefall til en krise av par.
  • oppriktighet. Du lever som et par kritiske øyeblikket mer enn noen gang er det nødvendig at alle følelsene dine er på bordet. Begge bør du si hva du føler og ønsker fra forholdet.
  • Gjenskape den magiske. Når du har snakket om røttene av problemet, har du gått over feil som du har gjort, og har klart at du ønsker å fortsette å kjempe sammen er det på tide å gjenerobre den magiske begynnelsen av forholdet. Det er på tide å gjenvinne entusiasme av de tidlige dager. En middag, en romantisk ferie ... Kort sagt, må du gjenoppleve de første øyeblikkene da alt var lykke blant dere.

Hvis du går gjennom en vanskelig tid i forholdet, hva forventer du å gjennomføre disse Tips for å spare et kjærlighetsforhold? Kjemp for ekte kjærlighet!

Kan du vinne tilbake din partner? [TEST]

Spørsmål 1 av 10

Hvor er du?

For følsom og kanskje litt naiv

Sta, hvis jeg har et mål i tankene jeg ikke gi

For sta og hevngjerrig


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 86 = 94