Soledad i ekteskapet: Hva gjør jeg?

Normalt mener at følelser av isolasjon og ensomhet slutten når vi finner den personen du ønsker å dele resten av våre liv, og vi giftet oss, men sannheten er at det er ikke alltid slik. Ekteskap garantier ikke eliminere disse følelsene for alltid og være gift er ingen garanti for at du føler deg ledsaget. Faktisk er det få anledninger når en mann eller en kvinne føler meg veldig ensom til tross for å være i et ekteskap. Hvis dette er tilfelle, bør du ikke overbelastes ned og få deg ned, men du bør sette tiltak for å overvinne denne situasjonen. Tog gi praktiske råd for å unngå ensomhet i ekteskapet.

Ensomhet i ekteskapet

Kriser eller små diskusjoner mellom partnere noen ganger er så hyppig at du ikke lenger føler ledsaget, men selv om papiret sier noe annet, du føler at du er alene mot verden. Dette er ikke uvanlig. Mange kvinner som kommer til å føle en stor ensomhet tross blir gift. Rutine og overdreven De gjør en bulk, og selv om det kan virke motstridende, er dette overdreven som gjør at mange kvinner ikke tør å fortelle sine ektemenn hvordan de føler. Et faktum som ender opp asilar paret og ofte er det en av de viktigste grunnlag for skilsmisse dag.

Her er noen tips slik at du blir fullt ledsaget finne og sikker på deg selv og ditt ekteskap. For å sette løsning på denne situasjonen, er det første skjønner problemet og når antatt at følelsen er ingen ringere enn ensomhet, og kan gjøre noe med det.

  • Par terapi. Oppdager denne følelsen er veldig komplisert, men når den har nådd dette punktet, en av de mest effektive løsningene er at begge går til par terapi. I motsetning til hva mange tror, ​​skal disse terapi er ikke et symptom som går på å skille eller skille deg, men snarere tvert imot. Behandlingen tar sikte på å komme fram til roten til problemet og at du kan gjøre dem oppløsning aldri å komme tilbake til den situasjonen lenger.
  • Dialogue. En av de vanligste årsakene til ensomhet i ekteskapet, er mangelen på tillit og frykt for dialog med den andre parten. I par der ett medlem føler seg alene, vil det normalt være redd for å snakke med den andre personen i frykt for hva du hører på svar.
  • Kommunikasjon som base. En annen av de vanligste årsakene og hvis løsningen er kommunikasjon paret er fravær av tegn på følelser. Ofte er det fordi stress og yrker hverdag blandet med kjedelige rutine, de forlater oss ikke tid til å utvikle romantikken, men sannheten er at dette er nødvendig, både ekteskap bare starter som de for livet.
  • Ta vare på deg selv. Vi må huske på at hvis vi ikke er riktig, vil paret aldri bli lykkelig og destine å mislykkes, så en av de viktigste aspektene for disse og andre situasjoner ikke oppstår, er å ta vare på oss selv, som Vi bidrar til helse av paret.

å prøve unngå at følelsen av ensomhet i ekteskapet, er det viktig å se på forholdet hver dag, og hvis du oppdager at du gikk glipp av en liten gnist eller lidenskap av prinsipp, prøv å gjenopprette. Så får jobbe er enklere enn det ser ut.

Jeg kan også være interessert i: Avhengig: Regelen av de 3 grunnleggende følelser og feminine intuisjon: Ikke alltid pleide å forstå en mann


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + = 9


Content