Hvordan forhindre håravfall i sommer

Hvordan forhindre håravfall i sommer. Vi er nesten sommer. Temperaturene har begynt å stige i hele Spania og på kort tid sesongen starter basseng, strand, soling... Alt dette høres interessant for oss, men ikke for håret vårt. Det er ingen hemmelighet at håret lider mye i sommer. den vann, den klor, den salt og solen er faktorer som har en svært negativ effekt på håret vårt, noe som gjenspeiles i sin høst øker betraktelig. Hvis andre somre har hatt dette problemet, her er en rekke ting du kan gjøre for å unngå det.

den håravfall, selv om ikke alle som lider innrømme, det er et problem som rammer mange kvinner. Det er viktig å være forsiktig med ham gjennom hele året for å hindre hans fall, men spesielt om sommeren, når de fleste misbrukt er.

Hva kan du gjøre for å forhindre håravfall i sommer?

Summer multipliserer årsakene til hårtap. Salt, klor og stress svekke håret fiber, noe som gjør håret mer falle.

Det er veldig vanskelig å gi badene ved bassenget eller på stranden eller soling, slik at håret ikke lider, så vi foreslår en rekke tiltak for å ta vare på håret uten å gi opp de små gleder.

  • Viktigst, ta vare på hodebunn, fordi det er det som gjør håret falle og mest berørt av vår måte å leve på sommeren.
  • den langvarig eksponering for solen De er svært farlig for håret, så litt forsiktighet på stranden eller bassenget ville ikke skade. Dra nytte av hatter De er fasjonable og bære dem på stranden.
  • Hvis du ofte bade på stranden, husk at saltet tørker mye hud av hodet. Skyll håret med ferskvann etter bading og unngå de negative effektene av salt.
  • har rent hår Det er viktig hele året, men du må betale mer oppmerksomhet på denne tiden fordi, på grunn av svette, blir det lettere skitne.
  • Spis godt i sommer. Ikke glem at kostholdet vårt kan være et effektivt middel mot håravfall, så er det visse matvarer for å unngå det.
  • Til slutt, husk at hvis håret begynner å falle i juni, rolig, ikke bør sette av alarmer. I løpet av månedene juni og november er det da naturlig Shedding av hår skjer, så det er helt normalt at håret faller mer enn vanlig. Hvis rikelig fall varer lenger, er det best å spørre råd fra en spesialist.

Du skjønner, disse tipsene er ikke vanskelig å møte, vil håret ditt takke deg uendelig, og du vil merke en forbedring i forhold til tidligere år.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =


Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos إيجابيات الصورة