Bøker anbefalt å slutte å røyke


  Lyst til å slutte å røyke? bemerker bøker anbefales å slutte å røyke i hvis sidene finner du en ekstra motivasjon til å definitivt glemme snus. Fordelene ved å slutte er mer enn det som finnes, og faktisk den første, redusere hjertefrekvens og blodtrykk, det kom bare 20 minutter etter siste sigarett. Men å slutte å røyke er ikke alltid lett. Vilje og utholdenhet er viktige, to verktøy som lærer å vokse ved hjelp av disse selvhjelpsbøker og lesing kan kombinere med noen av de apps å slutte snus.

  &# 8216; Det er lett å slutte å røyke hvis du vet hvordan&# 8217;, av Allen Carr

  En bok som har overgått 53 utgaver og er oversatt til en rekke språk. Forfatteren, Allen Carr, bestemte seg for å dele sin Endelig ikke metode for å forlate snus med minst mulig anstrengelse, uten engstelse og vektøkning uten å forlate den nikotin. En enkel metode har blitt en av de mest nøye overvåket, og hevder å ha 90% suksessrate. Det er ikke for ingenting er en av metodene godkjent av de europeiske helsemyndighetene å slutte å røyke.

  &# 8216; Den rask metode for å slutte å røyke&# 8217; Simón Hergueta

  En bok som inneholder verktøy og ressurser for å nå målet om å forlate snus alltid. en enkel metode basert på fire regler for å gi opp nikotin uten å gå tilbake til å savne henne. Som anbefalt av forfatteren, begynne å lese denne boken fra første øyeblikk til å ta beslutningen om å forlate snus. Hans lesing vil være en god alliert.

  &# 8216; avslutte røyking for Dummies&# 8217;, Sally Lewis og David Brizer

  en veilede å slutte å røyke, herunder strategier og verktøy å implementere gjennom hele prosessen og unngå den fryktede tilbakefall. Det inkluderer tips om forskjellige teknikker for å slutte å røyke, nikotin erstatning terapi og hvordan du kan holde motivasjonen oppe.

  &8216; Fumabook&# 8217;, av P. M. alles

  I bokform og i digitalt format, Fumabook gir en ny motiverende verktøy for å overvinne frykt og angst for å slutte å røyke. Som et supplement til boka, du har støtte fra &8216; fumabook-gruppe&8217; å slå snus gjennom sosiale nettverk.

  &# 8216; Og en dag jeg sluttet å røyke&# 8217; Ricardo Artola

  En bok som gjenspeiler opplevelsen av forfatteren, Ricardo Artola, for å lære forlate snus. En bok som samler råd fra andre bøker av utenlandske forfattere å være forberedt og unngå angst, humørsvingninger eller mulige tilbakefall.

  &# 8216; Coaching å slutte&# 8217;, Joaquin Saint Aymour

  Avslutte er mulig, som sier forfatteren av denne boken samler de beste psykologiske behandlingsformer for å finne motivasjon og interne ressurser for å lykkes slutte snus. Tips for å forbedre seg selv og selvkontroll.

  &# 8216; et år uten røyk&# 8217; Fernando Arronea

  en bok skrevet humoristisk og forteller opplevelsen av en tidligere røyker. Forfatteren kompilerer trinnene du tok og hans forsøk på å forlate snus, metoder som fungerte og de som ikke gjorde det. 11 mislykkede forsøk telles grasiøst som vil fange din oppmerksomhet fra første side.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  7 + 1 =


  Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer