Bli respektert som 10 surefire tips

Hvordan bli respektert som Mujer. Har du følt at, til tider, ikke ble respektert? Uansett i hvilken sammenheng det skjedde, er 10 effektive tips for å bli respektert av andre.

På kontoret, hjemme, med venner ... Ofte vi står overfor ubehagelige situasjoner som tester vår tålmodighet. Disrespect kan vise andre av oss kan ergre oss, og vi finner det enda vanskeligere å akseptere. Men det finnes teknikker for å reversere denne situasjonen på en sivilisert måte, gjennom argumentene for hvorfor pålegge våre ideer.

Vil du vite de mest effektive tips for å bli respektert på jobben, i klassen, av en mann eller for eksempel på gaten? Penn og papir klar fordi da detaljene.

Hvordan bli respektert: 10 tips

  • Betydningen av holdning. Sitte komfortabelt. Stolen som du mener bør dekke hele bredden. I tillegg støtter komfortabelt ryggen mot ryggstøtten og ikke bøy ryggen. Dette vil sende en følelse av trygghet. I tillegg bør du aldri gjør feil av å sitte i et hjørne.
  • Stillingen av benene. Krysse bena under en samtale ikke den mest praktiske posisjon på din samtalepartner. Er mer hensiktsmessig i dette tilfellet holder føttene godt på gulvet og hvile armene og baksiden av stolen.
  • skjermer gester. Overdreven bevegelse av hendene eller hodet kan betegne en viss nervøsitet. Det hindrer også tvunget latter, svingende føtter eller for eksempel fingrene lekte med noen innslag.
  • pusting. Husk at det er viktig å formidle en følelse av ro, for at du må puste naturlig å holde en langsom tråkkfrekvens.
  • Betydningen av blikk. Det er viktig å snakke med partneren din holde øynene festet på denne looken. Ellers kan du formidle en følelse av frykt eller skam. Du må imidlertid opprettholde en balanse fordi hvis du ikke trekke blikket på noe punkt i øynene til partneren din kan tolkes som en utfordring.
  • Unngå søte utseende. Etter forrige linje av betydningen av utseende, denne gangen har vi ikke foreslår å gi et anbud utseende til partneren din. Det er ikke den mest passende på din arbeidsplass, siden du vil formidle et budskap om mangel på autoritet.
  • Hør, nøkkelen. Før du svarer, må du lytte. Til andres ord viser en rolig uttrykk, unngå blunk eller en sammenhengende smil.
  • uttrykker gjennomgang. Hvis noe plager deg, si det. I de fleste tilfeller oppstår respektløshet stammer fra en misforståelse. Begrunn dine grunner, ikke pålegge din dom.
  • Hold deg rolig. Ikke å påvirke humøret til de rundt deg, holde deg rolig. Dette vil hjelpe deg å holde et annet perspektiv på situasjonen.
  • Det er ikke noe personlig. Du bør aldri få kritikk som en personlig fornærmelse.

Men det er ikke bare viktig å bruke disse tipsene for å bli respektert for eksempel her på kontoret. Jeg anbefaler også at du overvåke dine personlige relasjoner med kolleger eller ser lys på arbeidsplassen din, fordi det er visse elementer som er motløs utseende.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

97 − = 87


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Corte de cabelo do eserto Homme qui se sent femme Oysho إيجابيات الصورة