Typer av klemmer og dens betydning

  Betydningen av å omfavne

  hugs er en prøve av følelser svært vanlig i par og ingenting kan uttrykke mye eller så lite som en klem. Men ikke alle typer klemmer har samme betydning. Hvis du ønsker å vite hva klemmer typer eksisterer og deres betydning, Ikke gå glipp av artikkelen.

  Det er svært viktig å vise følelser ofte, ikke bare med partneren din, men også med din nærmeste og en av de beste måtene å gjøre dette er uten tvil omfavnelsen. Selv ved første øyekast kan det virke som en klem alltid bety det samme følelsesmessig problem i denne Det er langt fra sikkert. der forskjellige måter å omfavne og hver uttrykker en annen for dem som mottar den kjærlige handling følelser. Oppdag annerledes Kosing typer og deres betydning.

  protector

  Denne typen omfavnelse er klassisk som tilbyr menn tilbake er å omgi kroppen til kvinnen plassere armene på midjen. Denne posisjonen er ikke mer enn en beskyttelse melding og hushold, med fyren vil prøve å bevise at Er du sikker på din side.

  klem tilbake

  Det regnes som den mest typiske omfavnelse sin mening er svært dypt som det er gjort for demonstrere gjensidig sårbarhet som finnes i ethvert forhold. Dette er fordi underbelly av enhver person er tilbake, så det dekker på denne måten demonstrert ekstrem medvirkning.

  Pat hug

  Hvis en person du elsker gir deg denne typen bekymring klem, og det er en klar tegn på medfølelse og medlidenhet. Det er riktig, men å tilby trøst i tider med nederlag, kort, eller bare i hverdagsdramaer.

  vennlig klem

  Denne typen omfavnelse som foregår i lateral stilling, er klareste tegn på vennskap. Antar gjensidig støtte mellom to mennesker budskapet som fremkommer fra det er: du kan stole på meg for noe, Jeg skal være her. Det er veldig hyggelig at noen regale denne typen omfavnelse, i så fall bør du vite at det er en god venn og du kan komme til å møte 8 nøkler av perfekt vennskap.

  hengelås

  Uttrykker frykt for å miste den andre personen. denne omfavnelsen antyder usikkerhet av personen som utøver mer kraft i klem. Dersom kraften er gjensidig og er balansert kan det også bety en stor lidenskapelig kjærlighet. Det er også en fin måte å holde i live den følelsen og lidenskap.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  73 + = 78


  Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo