La La Land, kostymer mote film [BILDER]

La La Land er mote film av sesongen. Damien Chazelle film feide Golden Globes og forventes å gjøre det samme på Oscar-utdelingen. En film er ikke bare skuespillere og regissør, er det også et teknisk team og mange mennesker som gjør det mulig. En slik person er designer / et kostyme. Mary Zophres har kledd Emma Stone og Ryan Gosling i denne musikalske endearing. I EllaHoy telle deg alle detaljene i garderoben av La La Land, ikke gå glipp av det!.

Kostymene til La La Land

&# 8220; La La Land, byen stjerner&8221; Det er utvilsomt den fasjonable film. Det var den første filmen til å få syv Golden Globes. Ryan Gosling og Emma Stone er hovedpersonene i denne musikalske rampaging på billettkontoret. Kostymer for en film er alltid viktig for alt arbeid. Designeren kalles Land Mary Zophres og det har vært arkitekt for å lage alle ser på film.

For din garderobe Ryan Gosling ble inspirert av Marc Michel karakter i filmen &8220; Lola&8221; og jazzmusikere som Bill Evans og Hoagy Carmichael. Ryan karakter er formell og er alltid veldig arrangert. Designeren som har brukt elegante hvite skjorter og bukser. Bukser måtte kutte for dansenummer. Ryan bærer også skreddersydde dresser tredelt retro og elegant kuttet.

La La Land, kostymer Emma Stone (MIA)

Å kle Emma Stone, ble designeren inspirert av Grace Kelly, Catherine Deneuve og Ingrid Bergman. Hans stil (i filmen) er klassisk, pen, feminin, naturlig og romantisk. Mary Zophres at Emma Stone vil føle seg veldig rene og enkle linjer, slik at de har blitt brukt kjoler med grime halsen og skjørt med en viss flytur. Denne type skjørt er perfekt for hovedpersonen kan danse til perfeksjon. Stoffene er meget viktig for å gi bevegelse til klær, spesielt i dansescener. Emma Stone ser også mer uformelle utseende, og takket være dem klarer å formidle en følelse og en realitet, som når du er på audition og alle kjole som henne. Besøk vårt bildegalleri for å se de beste ser av filmen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1


Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron