María José Suárez: nye kjoler samling Amauro Flamencas [BILDER]

María José Suárez: nye kjoler samling Amauro Flamencas. Forrige uke, tidligere Miss Spania, María José Suárez Han fortalte oss om hans nye business venture der det startet med en venn, som er verken mer eller mindre enn designe sine egne flamenco kjoler. ved signering Amauro Han har lansert sin første kolleksjon kalt "Minner i går" som ønsker å bringe den mest rene og klassiske luft av disse designene, med sine stramme former, volanger og flekker som har gjort dem så berømt og som har gått tapt de siste årene i sitt syn.

I det siste mange kjendiser har bestemt seg for å lansere sin egen flamenco mote samlinger eller organisere sine egne gateways, som for eksempel modellen Laura Sánchez har presentert i disse dager, "Vi elsker Flamenco" for solidaritet.

En av de siste til å bli med denne bommen har vært tidligere Miss Spania, María José Suárez, allerede i forrige uke viste oss en forhåndsvisning av sin første kolleksjon under signaturen Amauro Flamencas, takket være sin blogg på magasinet Hello!, "Reise med María José Suárez".

Hvis du husker hva vi fortalte deg i forrige uke, María José Suárez har begitt seg ut på denne nye eventyr med en venn og navnet er inspirert av hans gudsønn, oppkalt Mauro. Den mest stemningsfulle av alt er navnet på denne første samlingen "Minner i går", siden disse designene vil gå tilbake til klassikerne sigøyner kostymer, fordi han mener i den senere tid har det vært å miste de gamle airs av disse flamenco kjoler.

I tillegg velger komfort, slik at du kan spasere gjennom showet uten å være ubehagelig og kan ta en tur på hestevogner uten frykt for å ødelegge kjolen. Etter disse retningslinjene lærer oss nye kreasjoner, som fremhever en vakker Rød kjole med print i sort eller en hvit frilly er spektakulære.

De har også sin del av originalitet, fordi det er en modellbilder, med ruffled ermer med andre utskrifter som har elsket å se på ham med en cowboy boots og polka dot skjerf hode uten å miste flamenco-stil, men gir en annen touch.

Vi ser helhet i svart frilly kjole farge Bare den andre dagen vi så i forgrunnen og en annen klassisk design, grønn med hvite prikker, farger Andalusia og andre utskrifter, som en stram blå og en annen i oransje rødt.

Sannheten er at kjolen flamske María José Suárez De er spektakulære og ser ut til å være en suksess, ja, prisene varierer mellom 450 og 600 €. Hva du tror du dette samlingen "Minner går" av Amauro Flamencas?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi إيجابيات الصورة