Hoss Intropia Fall-Winter Collection 2015/2016 [BILDER]

Hoss Intropia Fall-Winter Collection 2015/2016. Den spanske motemerket Hoss Intropia presenterer sin nye kolleksjon høst-vinter 2015 og et gjennombrudd sesong for alle moderne klær, ungdom og aktuelle dager. Intropia Hoz er også kjent for sin fantastiske kjoler for neste sesong og overraske oss med en rekke fantastiske design. Møte med oss ​​de nye forslagene Hoss Intropia!

I lookbook Hoss Intropia for høst / vinter 2015-2016 har size strøk i grått perfekt for hver dag. For mer casual spill på en poncho-lag strikket grå drakter. Ser bukser er hovedpersonene: ingen stil i khaki cargo bukser er kombinert med en genser i hvitt eller svart skinnbukser baggy stil som tar en avling topp med asymmetrisk hem jersey i mørk grå. Vi elsker en baggy grå prikk bukser slitt med en jersey strikk i samme tone, er dette settet perfekt for de som ønsker en sporty preg. Å gå på jobb du har rett og bred grå bukser, ideelt for å bære med en hvit skjorte. For mer kle dere en rett og trange svarte bukser kombinert med en blazer i samme farge. Du har også en dress med et moderne snitt består av slacks i hvitt, en oversize blazer og en hvit topp, en total look hvit.

Som for skjørt, har du en modell bredt lær midi skjørt, en grunnleggende som ikke kan gå glipp av i garderoben denne sesongen. Hvis du ønsker en dame ser mer odds på et midi skjørt plissert marsala farge, kan du kombinere med mange topper som en trøye i nøytrale toner eller off-white bluse. For kvelden ser du har en svart skjørt med hekle transparenter. Samlingen av kjoler er veldig variert. Du har kledd mer som en sport jersey stil oversize strikk mønster i grå og hvit eller grå kjole plysj folder og lange ermer. En annen veldig spektakulært modellen er en kjole med bukseseler og ull med effekt brytes ned i ulike nyanser. Hvis du ønsker en print kjole Hoss Intropia tilbyr et bredt og romantisk kjole stil i blå himmel med blomsterprint i farger. Party kjoler ny sesong er fylt med lyse aksenter og metalliske stoffer. For det første har vi en kort hals vakker kjole på en blå vev flyer himmel med glitter eller en kort kjole i korall farge med snøring på baksiden av halsen. Du har også en maxi kjole i nude farge med paljetter broderier i lilla. Besøk vårt bildegalleri for å se alle modeller.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

66 + = 76


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة