Massimo Dutti Collection Winter 2015/2016 [BILDER]

Massimo Dutti Collection Winter 2015/2016. For de kalde månedene, firmaet Massimo Dutti, en del av Inditex gruppen, presenterer sin nye vinterkolleksjonen 2015-2016 med svært flatterende, elegante og sofistikerte klær. Punkt og ull er to av de mest representativ samling av vev. Massimo Dutti selger vanligvis klær med en litt høyere pris, men også høyere kvalitet. Oppdag med oss ​​den nye kolleksjonen av Massimo Dutti for vinteren!

Massimo Dutti presenterer en fin samling av frakker. De er modeller for daglig eller for enhver anledning. For eksempel: det er en lang elegant frakk midi kimono stil på trekull grå til svart belte, en klassisk tabardo frakk i svart med front knapper eller en oversize frakk i blått klein. På den annen side har vi en duffle coat mannlig kutte i marineblått og reversibel eller jakke XXL strukturert fantasi i ulike nyanser. For elskere av det mest elegante, foreslår firmaet en beige Jakke hår eller hår stil pels jakke off-white farge. Som for de mer uformelle jakker, Massimo Dutti engasjement modeller plumífero stil med en uformell struktur, men veldig elegant. Det er lengre eller kortere i farger som sort, marine og grå modeller. Et annet plagg veldig til stede i vinter kolleksjon 2016 er lange vester. Vester er ull eller klut bukser kombinert med tone og gensere nedenfor. Jakker og ponchoer er alle en må ha. Du har design ull, bomull klut i vanlig farger, med detaljer om frynser eller mønstre av bilder.

skjørt er en annen av de plaggene som skal vurderes for vintersesongen. Midi modeller vinne ved et ras. De er laget i skinn skjørt eller lette stoffer. Stjernen design er et midi skjørt sjokolade brunt skinn belte spillet. Som for kjoler, merker punktmønstrene med lang midi og grunnleggende farger. For kvelden er fast forpliktet til ulike design i sort farge. For eksempel, en svart ull kjole med glitter og svart kjole eller vevsvæske bare Bambula og 70s stil Andre farger slitt av noen av kjolene: flis, beige, kamel, brun, marineblå&# 8230; Massimo Dutti er kjent for hans skreddersydde dresser. For vinteren 2015-2016 foreslår vi dresser med utskrifter av malerier i gray brown eller svart. Vår favoritt er en dress av tabeller med matchende kort og veldig maskulin stil vest. For de som leter etter en klassisk design er en modell i svart farge. Besøk vårt bildegalleri for å se alle design.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 4


Bol owulacyjny pid Danacol laxatif Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer