Mango Fall 2015 Footwear Collection [BILDER]

Mango Fall 2015 Footwear Collection. Det sies å vite hvordan en person har på seg sko. Dette sa vi konkludere med at skoen er alltid veldig viktig. Den spanske firmaet Mango forsøk på å skape en ny sko kolleksjon for høsten 2015 modeller fulle av trend som støvler, støvler eller hæler. Det er mange design å velge mellom, og de går mer i tråd med dine høst utseende. Oppdag med oss ​​den nye kolleksjonen av skotøy 2015 Mango!

Du vet at Star sko høst / vinter 2015-2016 er støvlene. Mango foreslår høyhælte støvler med tre og laget i brun semsket skinn med slange print behandling eller etterbehandling slange. En annen interessant modell er en dusør av glatt lær (svart eller brun) med tre hæl. De er på jakt etter bytte og mer sannsynlig &8220; kriger&8221; Det er en modell i svart semsket skinn med flere spenner. Vi elsker booty rødbrun farge, svært fasjonable denne sesongen, med patent finish, detaljer om stendere og Chelsea stil. For de som ønsker en mer uformell booty kan du satse på modeller Mango planer. For en kveld ute støvler med stiletto hæl eller mer moderne design plattform. Som for støvler, er det flere grunnleggende design, både flat og høy i flere farger og frynser detaljer, glidelåser og materialer som semsket skinn eller hud.

høye hæler De er klassiske, mindre noe mer trend en annen modell. Det finnes rom semsket nyanser som svart eller beige. Selvfølgelig har du den klassiske svarte skinn stiletthæler, som er gode å gå på jobb for en fest. For de som ikke støtter høye hæler, er det rom med midi hæler i sort og nude farge. For de som søker litt forskjellige sko er det salonger dyr blonder finish, kombinert hud, med mikro pigger eller strimler. De som foretrekker en peep toe har bare en modell for å velge ara, ja veldig fin, grønn semsket vann med samlet detalj. Flate sko har ulike stiler: patent lær loafers, herresko, ballerinas med stropper, kantet sko, metallisert&# 8230; Kort sagt, har du en rekke svært komfortable sko for hver dag. Joggesko har blitt en av de mote fottøy av sesongen, å kombinere med alle typer utseende, selv for å gå til kontoret. Mango bet sko modeller i hvitt eller farge-koordinert. også Det er slippers sko tweed typen, animal print med paneler&# 8230; Hva er din favoritt modell? Sjekk ut vårt bildegalleri for å se alle modeller av Mango.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

20 + = 22


Content Eruptions cutanees vih Homme qui se sent femme Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo