De 10 vakreste kjærlighets setninger på spansk


  Spansk er et språk mest uttalt i verden, og derfor er det nok av forfattere som har jobbet elsker denne skrive setninger på spansk. Enten du er en romantisk eller rasjonell, hvis du ønsker å vite 10 vakreste kjærlighet sitater på spansk, la descubrirtelas.

  Det er vanskelig verbalisere følelser, spesielt når det gjelder kjærlighet, synes risikoen håpløs romantiker kan blokkere vår inspirasjon. heldigvis mange forfattere Spansktalende De har gjort og veldig fin måte. Her er det 10 vakreste kjærlighet sitater på spansk. Med dem og noen tips vil det være lettere å snu barnet inn i en romantisk.

  "Den verste måten å savne noen er å bli sittende ved siden av ham og vet at du aldri kan få"

  Denne setningen av colombianske forfatteren Gabriel García Márquez, plasma til perfeksjon følelsen av smerte og maktesløshet som produserer gjengjeldt kjærlighet.

  "Å være med eller uten deg er et mål på min tid"

  Denne setningen fra den argentinske forfatteren Jorge Luis Borges oppsummerer trenger å være sammen med din kjære.

  "Sykdom vokser hvis kurert"

  Dette fragmentet av et dikt av den spanske forfatteren Francisco de Quevedo, minner oss om behovet for bli matchet å oppleve kjærligheten i all sin prakt.

  "I et kyss vil du vite alt jeg har silent"

  Chilenske poeten Pablo Neruda, oppsummerte i disse ordene universell kjærlighet som språk.

  "Kom til sengs med meg, elsker ikke, han vil gjøre oss"

  Julio Cortázar, argentinske forfatteren, minner oss i denne setningen tilfeldig kjærlighet er aldri planlagt og godt Du kan ikke løpe fra levende det.

  "Ekte kjærlighet han er ikke kjent hvilke krav, men for hva det tilbyr"

  Den spanske dramatikeren Jacinto Benavente, understreker Betydningen av gjensidig tilbud å leve fullt kjærlighet og skille ekte kjærlighet, er det ikke.

  "En verden er født når to kiss"

  I denne vakre setningen Octavio Paz, meksikanske poet og essayist, kan irrelevant plasma være noe når du elsker og blir gjengjeldt. hvordan forelske, kan føre noen til føler det begynner å leve som om det var en baby.

  "Kjærligheten er usynlig og går inn og ut hvor det behager uten at noen spurte sine gjerninger"

  Forfatteren av Don Quixote, Miguel de Cervantes stor spansk Golden Age forfatter, søker å forklare dette uttrykket Totalt fravær av regler eller prinsipper når det gjelder kjærlighet.

  "Den kraftigste spell å bli elsket er å elske&8221;

  Med denne uttalelsen den spanske forfatteren Baltasar Gracián, sier at det er ingen rett eller gal måte å opprettholde et forhold utover gjøre hva ditt hjerte forteller deg.

  "Kjærlighet som du kan, kan du elske noen som elsker alt du kan. Ikke bekymre deg om formålet med kjærlighet "

  Til slutt, Amado Nervo, meksikanske poet og romanforfatter tilbyr et veldig positivt syn på kjærlighet kaster et klart budskap: når kjærligheten, fremover.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  69 − 62 =


  Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Madre frasi