Spinning: skryte baken!

Spinning: skryte baken! Idrett, sport og flere idretter. Dette er nøkkelen til en kropp 10 og perfekt rumpe. den knebøy, for eksempel, de er en av de mest komplette og beste øvelsene for løfte baken og styrke slik at vi bor som vi var Jennifer Lopez, men hvis det som bekymrer oss er hele kroppen generelt og spesielt baken deres er å øve spinne, foruten form og tone Det tillater oss redusere volumet, brenne kalorier og gå ned i vekt. Grab en sykkel, sette på litt musikk og starte syklet i et tempo som du merke din instruktør.

Med sommeren vi alle liker å være stor, og se over en hel nakke, ben og rumpe om misunne.

Klær ser ut til å føle seg bedre om fast rumpe, opplastinger og vanskelig, og som er en av de delene av kroppen vår som vi liker, og vanskeligere for oss å gjøre tone.

Sport generelt hjelper kroppen vår tonifique og vi brenner disse uønsket fett hvor dårlig skudd går vi da vi prøvde klær. Men med litt offer og være konstant vi kan ha den ønskede legeme.

Videre øvelser som spinne De bidra til å styrke våre kroppsdeler som ellers ville koste mye mer hold fast, slik som rumpe.

Hva er spinning?

Spinning er et program jegndoor sykling, eller hva er det samme, sykkel inne eller statisk. Vanligvis har det gjort i treningssentre og blir stadig mer populært.

Det er en av aktivitetene mer kalorier brennende som det er at vi rir for omtrent en time lange økten til ulike priser utøve makt med våre ben, lår og, selvfølgelig, baken.

Hva slags fordeler?

  • Den har svært viktige fordeler hjerte fordi det er en aerobic sport og gjør dette og overføring pumpe mer blod kroppen.
  • Øker, på den annen side, kaliber av koronararteriene, Det bidrar til å redusere problemene forårsaket av dette problemet og hjelper retur av blod.
  • reduserer blodtrykk.
  • reduserer hylstre, cellulitt (spesielt hvis vi hjelpe med forskjellige anti-cellulitt kremer og reduksjons) og vekttap.
  • forbedrer rammen av tankene, som med alle idretter.
  • øker vår fysisk evne, forbedrer vår selvtillit, øker balansen og styrker kroppen vår.

Hvis du ikke føler deg opp fordi du ikke har sett noen levende klasse og du ikke vet om de vil tåle, gir vi deg litt push en illustrerende video som viser deg:


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih إيجابيات الصورة