Calzedonia vår / sommer kolleksjon 2016 [BILDER]

Calzedonia vår / sommer kolleksjon 2016. Calzedonia kolleksjon for vår / sommer 2016 bringer mange produkter ideelt for hverdag og spesielle anledninger. Den nye kolleksjonen kommer med originale modeller sokker, jeans eller leggings mønstrede, fargerike sokker, sportsklær og badetøy absolutt trend. Oppdag med oss ​​den nye forslag Calzedonia å kle godt fra topp til tå.

Strømpene er et perfekt supplement til våren, fordi det er fortsatt kult å gå uten dem. Firmaet foreslår strømper våren grunnleggende stil. For eksempel: gjennomsiktige strømper og strømpebukser i naturlige farger slik at du ikke merke at du bruker (sokker). Det finnes også modeller i svart, meget elegant og kombinere med alt. Denne typen semi strømper er ideell for en viktig begivenhet du har. Hvis du er ute etter original og annerledes i Calzedonia sokker du kan finne en rekke modeller, for eksempel strømper med kryssede linjer med mikro føflekker, strømpebånd belte type med detaljer av bånd med rygg striper med sommerfugler&# 8230; Disse modellene er nesten helt svart. Hvis du ønsker å se racy strømper, kan du ikke gå glipp av tatovering modeller mønstrede med fantasy utskrifter eller blomster.

Calzedonia leggings De er nesten helt sikkert sitt mest kjente produkt. Leggings er et fast innslag som ikke kan gå glipp av i skapet. Om våren og sommeren kan bære en lang skjorte, oversize skjorte, en kort kjole, en genser&# 8230;. Det er nok av muligheter!. Denim er en av vev trend denne sesongen og Calzedonia så mange av sine modeller med dette vevet. Jeans-leggings er ideelt hvis du er ute etter en super komfortabel modell. Det er modeller i alle typer dongeri, farger og vasker. De mest interessante design er de som kommer med brukket eller med programmer som strass, smykker eller patcher. Den gode ting om disse leggings er at de har gummi linning så ikke stramme noe. Leggings Calzedonia slitasje også andre materialer som skinn, semsket skinn eller bomull. Modeller semsket skinn og lær er laget av lette materialer, slik at du kan bære godt i løpet av våren. Nesten alle er tynne leggings stil, men det er rett, brede modeller, kjæreste stil.

Det er ikke noe mer spesiell og elegant å bære sokker fargerik og morsom. I Calzedonia det er mange design å velge mellom, for eksempel en serie med sokker med forskjellige applikasjoner eller sokker med utskrifter av frukt, byer, blomster&# 8230; For de mest flørtende utseende: de mønstrede knestrømper er perfekt. Det finnes modeller med dyr print, hjerter, buer, prikker, striper, rutenett&# 8230; Besøk vårt bildegalleri for å se de kuleste design for denne sesongen Calzedonia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − 30 =


Danacol laxatif Madre frasi Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo