Maxiblusas: Bruk lange skjorter med stil [BILDER]

I nøytrale farger med detaljer av blomster eller sensuelle transparenter, men fremfor alt, i maxi-format. Maxi bluser er trend, ønsker å se de beste delene? Bla gjennom galleriet som vi har forberedt EllaHoy de beste modellene av lange skjorter og les videre for å lære hvordan du kan kombinere dem med stil.

Maxi bluser

Sikkert du har sett i street style utseende med mer enn én maxi bluse. De er elegante, moderne og er prefects å skape estilismos med en touch av glamour. For dager daglig, for møter og for festing; lange skjorter som passer til alle stiler og situasjoner og dermed bli en av de mest allsidige plagg. Her gir vi deg noen tips for deg å lære å bruke din lang skjorte med stil.

Hvis du elsker dette stykket, og ønsker å bruke den for uformelle hverdagslige utseende, du må bare kombinere det med enkle jeans eller skinny, leggings eller nøytral farge. Innsnevrede skjørt føler også bra med denne typen skjorter, legger en Enkle joggesko eller sesong booty og perfekt shopper bag, og du vil se hvor han går.

Se i hælene

Hvis du ønsker å oppnå estilismo noe annet stilig, Kombiner bluse eller lange maxi skjorte med en stiletto i en farge som du liker. Det er de som stiliserer og er ideelle for å la maxi skjorte tar sentrum scene.

Farger og figurer

Det er klassisk lange skjorter med striper eller off-white farge, flott å bære med jeans eller bukser enkelt noe mer dressy modeller; det er stykker som har en sideåpning og føler stor med denim shorts eller korte skjørt; som når bakken er mest hensiktsmessig å bruke en modus kjole og blanding transparenter subtile med avrundede krage er ideelt å ha en se den mest sensuell.

ekstra tips

Du skjønner, maxi skjorter kombinere godt med nesten alt, men prøver å ta hensyn til disse tingene: alltid kombinere dem med bukser eller skjørt justert, hvis du supplere med en løs bunn får et antrekk med for mye volum. Det er best å velge en veske eller en liten og tilbehør er kvalitet, men enkelt å unngå overbelastning av styling. For de som ikke er veldig høy av vekst, som føler seg bedre er det å bringe Lår lang bluse og bruke hæler, dette estilizará mye, og hvis du er ute etter et poeng å skille, plassert inne foran buksa, små detaljer som gjør flott utseende.

Sjekk ut bildegalleri for beste utseende med moderne bluse, slik at du kan se effekten på deg selv, vil koste deg velge bare ett som favoritt.

Du kan også være interessert i: Stilig kvinner: Smartere verdensberømte motetrender og viktigste våren - sommeren 2017 [BILDER]


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 28 = 29