Hva er Crash Diet?

Hva er Crash Diet? Krasj diett, som ble utviklet av den meksikanske Doctor Rafael Bolio, Det er en kort og lett å følge systemet som vil hjelpe deg å miste fem til syv kilo på to uker. Men den viktigste funksjonen til diett Designet av Dr. Bolio er at mens vi taper vekt, hud Det er ikke slapp, men den type mat som inneholder bidrar til å hindre hate cellulitt og appelsinskall. Vil du vite hvordan å følge Crash Diet?

den krasj diett Det er en type lavkaloridiett noe som vil bidra til å akselerere vår metabolisme, brenning fett hurtigere og virker mot cellulitt. Det er viktig å følge dietten riktig at det ikke er intervall på mer enn to timer mellom måltidene og drikke daglig minst to liter vann eller andre sunne væsker som te som hjelper oss å miste vekt.

  • Når du våkner: En liten fruktsalat med honningmelon, vannmelon, ananas og papaya. Deretter en mutter eller to mandler.
  • Frokost: 200 ml skummet melk korn fiber (halv kopp).
  • Midmorning lunsj: en banan, en pære eller et eple og to eller fire mandel nøtter.
  • Å spise: En bolle med grønne grønnsaker, kylling eller grillet tunfisk (60 gram) og en frukt.
  • For en ettermiddag snack: En bolle med fruktsalat med honningmelon, vannmelon, ananas og papaya. Deretter en mutter eller to mandler.
  • Middagsalternativer: Noen fersk ost (hytte type) med to brødskiver og 200 ml skummet melk med frokostblanding fiber (en halv kopp).
  • Før du går til sengs: En bolle med fruktsalat med honningmelon, vannmelon, ananas og papaya. Deretter en mutter eller to mandler.

Krasj diett bør bare gjøres i opptil fjorten dager siden å være restriktiv, ikke gir oss alle nødvendige næringsstoffer for kroppen vår, og hvis vi holder det for lang tid kan være skadelig for helsen vår.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

51 − 42 =


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Madre frasi