Tomillo: ominaisuudet, hyödyt ja vasta

timjami Se on yksi niistä kasveista ja yrttejä eniten käytetty, ei ainoastaan ​​keittiön maku monia reseptejä, mutta myös ainesosina luontaistuotteet lievittää oireita lieviä ja yhteisiä vaivoja, kuten vaikea ruoansulatusta. Vaikka sen käyttö on yleisimmin käytetty luontainen aromi tai ruoho teetä, timjami voidaan myös käyttää eteerinen öljy.

ominaisuudet

Timjami, otettu infuusio, Se auttaa lievittämään hengitysvaikeuksia. Ei ollenkaan, ainoa omaisuus timjami, koska se on myös antiseptiset ja desinfiointiaineiden kiitos sen sisältöä tymolia. Itse asiassa yksi käyttötarkoituksia joka tukee timjami, ja vähemmän tunnetut, käytetään siivooja, lisäämällä timjami kuumaa vettä ja vähän saippuaa. Annetaan jäähtyä, ja spray puhdistuspinta suihkutetaan.

Palatakseni luvun terveyttä, timjami, sekoitettu hunaja, Sitä voidaan käyttää desinfiointiaine haava. Se on myös ominaisuuksia timjami antioksidantit, ansiosta flavonoidipitoisuuden, sen lisäksi, että erinomainen lähde mineraaleja (kalsium, rauta, mangaani) ja kuitua.

hyötyjä

Timjami on terapeuttisia vaikutuksia, on hyvä liittolainen vähentää oireita ongelmia astma tai keuhkoputkentulehdus. Kokeile valmistelee infuusio hunajaa, vettä, timjami ja tilkka sitruunamehua. Bronkodilataattorivaikutukset.

Jos sinulla on ongelmia ruoansulatus, yrittää ottaa infuusiona timjami jälkeen pääaterian (lounas ja päivällinen). Lisää tl timjami kupillinen kiehuvaa vettä. Annetaan jäähtyä, suodatetaan ja ottaa kahdesti päivässä.

Timjami on myös hyvä liittolainen naisten terveyden, lievittämiseen kuukautiskipuja ja epämukavuutta Premenstruaalinen oireyhtymä. Se on myös muita vaikutuksia tunnustettu lievittää oireita sairauksien kuten niveltulehdus, hiustenlähtö, kurkunpään tulehdus, väsymys, stressi tai lihaskrampit. On myös hyvä lievittää stressi.

Vasta

On oltava erityisen huolellinen, kun timjamiöljyn käytettynä, koska ylimääräinen tymoli voi olla haitallista. Jos kärsit haavaumat, sydänvaivoja tai raskauden aikana, se ei kannata käyttää eteerinen öljy timjami.

Saatat myös olla kiinnostunut: 7 kalenteri masennuslääkkeet ja tehokas ja selvittää, mikä paras teetä lievittää kuukautiskipuja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1


Content Danacol laxatif Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة