Pellavansiemeniä: ominaisuudet, hyödyt ja vasta

pellavansiemen ovat liittolainen laihtua ensin, koska ne sisältävät runsaasti kuitu ja siten kylläisyyden. Lisäksi se auttaa ohjaus ruokahalua, yksi hänen tunnetuimmista hyödyt, se on myös luonnollinen vaihtoehto poista myrkkyjä rungon (diureettinen vaikutus), ylimääräisen nesteen ja säännellä suoliston kautta. Katsotaan tarkemmin mitä ominaisuuksia pellavansiemenöljy tai pellavansiemenet, elintarvike, jonka kulutus on lisääntynyt merkittävästi viime vuosina ovat.

Ominaisuudet pellavansiemenet

Ravintoaineiden pellavansiemenet kohdistavat puhdistava vaikutus ja taas, ja kiitos sen kuitupitoisuuden ja välttämättömiä rasvahappoja Omega-3 ja omega-6, Ne auttavat säilyttämään kontrolloitua kolesteroli- ja triglyseridiarvot. Pellavansiemenet sisältävät myös vitamiinit, erityisesti B ja E; mineraalit (Iron, kalsium, kalium, jodi, kupari, fosfori, sinkki), aminohappoja (Leusiini, kysteiini, isoleusiini) ja ruoansulatusentsyymien.

Kulutus pellavansiemenöljy parantaa imeytymistä vitamiineja, joka auttaa parantamaan ihon terveyttä. Pellavansiemenet tai kultainen pellava ovat myös hyviä tapoja hallita diabetesta, verenpainetta ja edistää asianmukaisen toiminnan sydän ja verisuoni-järjestelmä.

Edut ja miten ottaa pellavansiemenet

Pellavansiemenet tai pellavansiemenet tarjota mielenkiintoisia terveyshyötyjä, kuten:

  1. ohjaus KolesteroliSen sisältö Omega 3 ja omega-6 muuntaa pellavansiemen erityisen sopiva ohjata veren rasva.
  2. verensokerin: Auttaa pitämään loitolla veren glukoosipitoisuutta.
  3. estää ummetusta: Sen kuitupitoisuuden auttaa säätelemään suoliston.
  4. myrkkyjä: Puhdistava vaikutus ansiosta niiden kuitupitoisuus.
  5. edistää ruoansulatusta: Pellavan siemenet sisältävät ruoansulatus entsyymejä.
  6. ehkäistä syöpää: Flaxseed on myös syöpää estäviä ominaisuuksia, erityisesti paksusuolen, rinta- tai eturauhassyöpää.
  7. Painonhallinta: Juuri yksi sen yleisimpiä käyttötarkoituksia, vahvistaa tulokset laihtuminen ruokavalion. Kuten olemme huomanneet, pellavansiemenet avulla hillitään ruokahalua ja antaa kuitua.

Miten ottaa pellavansiemenet?

Voimme löytää niitä täysjyvätuotteita (Leipä, mysli), murskataan jauhoksi tai pellavaöljy (Koristeeksi kylmiä ruokia ja salaatteja). On parasta ostaa koko siemenet ja hienonna ne kotona ennen niitä, ja siten paremmin säilyttää kaikki ominaisuutensa. Ne voidaan sekoittaa jogurtti, salaatit tai kastikkeet. On suositeltavaa ottaa noin 25 grammaa päivässä. Vuonna herbalists ja erikoisliikkeet voimme löytää monenlaisia ​​pellavan siemenet, kuten pellavan siemenet ekologinen, kultainen pellavansiemenet, pellavansiemenet murskata tai ruskea pellava.

Vasta

Pellavansiemen ongelmien välttämiseksi Ärtyvän suolen kärsivät, koska ne voivat pahentaa oireita suoliston ärsytystä.

Saatat myös olla kiinnostunut: ravitsemuksellisia ominaisuuksia elintarvikkeiden: 5 vihjeitä menetä ja Sesame: ominaisuuksia ja etuja.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 4


Bol owulacyjny pid Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih