Onko rypsiöljy on huono?: Aiheet ja missä olet

rapsiöljyä tunnetaan Intiassa yli 4000 vuotta sitten, vaikka ylös Eurooppa perille vasta neljästoista luvulla. On maita, joissa rypsiöljyä on yleisimmin käytetty, kuten Ranskassa, Saksassa tai Englannissa, mutta Espanja, kaikki mikä liittyy termi raiskaus herättää edelleen joissakin tapauksissa epäilyksiä kuluttajien keskuudessa. Syynä on massamyrkytykseksi joka tapahtui vuonna 1981, ja vaikutti yli 20000 ihmistä. Rypsiöljyä itse ei ollut vastuussa myrkytys, mutta epäpuhtaudet vilpillisesti lisätään prosessin hoitoon ja käsittelyyn. Kuitenkin rypsiöljyä ei ole vielä suosituin maassamme.

Rypsiöljy nousee ylitse sen sisältö lipidejä (PUFA) ja E-vitamiini rypsiöljyä käytetään elintarvikkeissa on alhainen erukahapon (From rypsiöljy, erilaisia ​​rapsin kehitetty Kanadassa vuonna 1960), sen lisäksi että pidetään yhtenä öljyjen vähemmän tyydyttyneiden rasvahappojen Se sisältää (noin 6-7% verrattuna muiden lajikkeiden öljyistä, jotka voivat olla jopa 12%, koska auringonkukkaöljyä). Tässä vaiheessa, rypsiöljy on hyvä vai huono?

Vasta

Keskustelun ominaisuuksista ja vasta rypsiöljyä, kuten tapahtuu, esimerkiksi palmuöljy, on edelleen avoin. Herättää kysymyksiä rapsiöljyä tai rypsiöljyä puhdistamaton on erukahapon ja glukosinolaatit. Puolivälistä lähtien vuosisadan käy ilmi, että tämä happo voi olla vihollinen terveyden, koska niiden läsnäolo erittäin korkealla tasolla voisi suosia muodostumista rasva talletukset sydämessä. On kuitenkin korostettava, että nykyinen hoito tekniikoita ja puhdistettujen öljyjen voivat vähentää niiden esiintyminen alle 2% muutetuilla canolansiementen.

missä

Rypsiöljy voi olla läsnä monissa ruoka käsitelty, kuten margariinit, keitot, makeisia, keksejä, voiteet, croissantteja, leipää tikkuja, pakasteita, säilykkeitä, paistettuja ruokia, pakattuja elintarvikkeita ja heikkolaatuista paistetaan tuotteita.

Saatat myös olla kiinnostunut: Öljyt: avokado, kurpitsa ja seesaminsiemenet terveellisiä lajikkeita ja löytää kalanmaksaöljyä: Ominaisuudet ja hyödyt.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =


Content