Kolonoskopia Foods, joka voidaan ottaa ennen

vaikka ruokinta Se on jotain, että me arvostamme päivittäin, tiettyinä aikoina, terveydellisistä syistä, tämä valppaus on maksimoitava. Siten esimerkiksi, jos meillä on esittää Kokeiden kolonoskopia, pitäisi miettiä, mitä elintarvikkeita voi tehdä ja mitä ei päivinä ennen sen toteutumista.

Kolonoskopia on tehokas diagnostinen testi, turvallinen ja helppo suorittaa. Itse asiassa asiantuntijat uskovat, että se on tarkin testi diagnosoida paksusuolen syöpä. Voit hakea tapauksissa oireet vatsavaivat ei vastaa mitään erityistä syytä; tapauksissa paksusuolentulehdus tai tulehduksellinen suolistosairaus; epäiltäessä on polyypit tai paikallinen kasvaimet; tapauksissa verta ulosteissa; ja tapauksissa, joissa potilaalla on aiemmin ollut (henkilökohtaiseen tai perheen) ja Colon Cancer tai polyypit.

Tässä nimenomaisessa tapauksessa kyseessä on debug kehon, erityisesti ruoansulatuskanavassa, eli se pysyy puhtaana. Siksi pitäisi tutustu ruokavalio ja vetoa monista elintarvikkeista. Tämä on se, mitä näemme alla.

Kolonoskopia sallittu elintarvikkeet

Ennen kolonoskopia, on suositeltavaa seurata, ainakin kolme tai neljä päivää ennen, ruokavalio alhainen kuitu. keskuudessa sallittu elintarvikkeet rasvaa meijeri (maito ja jogurtti), tuore vähärasvainen juusto, vaaleaa leipää tai paahtoleipää, ei keksejä, liemet ilman riisiä, lihaa ja siika (grillattu tai keitetty), perunat (keitettyä tai soseena) sisältyvät , kvitteni, persikka, päärynä tai omena (keitettyä tai paistettua, parempi ilman nahkaa), tee valo tai infuusioita.

Samalla se on harkitsematon ottavat näinä edellisinä päivinä testaus täysjyvätuotteita, palkokasveja, vihanneksia, rasva juustoja, rasvainen liha, rasvainen kala, makkara, suklaata, makeisia ja pähkinöitä maitotuotteet.

Yleisesti ottaen, lisäksi nahat, myös syytä välttää siemenet ja säikeet (kuten kuoritut tomaatit) sekä elintarvikkeita runsaasti kuitua (hedelmiä, paitsi ne, jotka ilmoitetaan, kasviksia, riisiä, pastaa&# 8230;). Jos voit ottaa hedelmämehuja, mutta aina on suodattaa niitä hyvin. Loogisesti, jotta laji tai mausteinen mausteita. Samoin pitäisi väärin sokeripitoiset juomat tai virvoitusjuomien. Oliiviöljy voidaan myös ottaa erityisesti mausteita.

Edessä tällaista näyttöä, ja ennen kysyttävää, ota yhteys lääkäriin. Itse asiassa, on tärkeää, että kun menet lääkäriin pääsemme kuulemisen kaikki epäilykset ratkaistu. Tällöin myös olisi kuultava sopivimmaksi ennen lähettämistä koe kuten kolonoskopia ruokaa.

Saatat myös olla kiinnostunut: Colon polyypit: 3 annoksesta kalaa sen estämiseksi.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 1 =


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Intoleranse kaffe Madre frasi