Katkera meloni: Ominaisuudet, hyödyt ja miten kuluttaa

Yksi tärkeimmistä eduista johtuu katkera meloni (Kutsutaan myös momordica charantian ja jonka vihreä ulkonäkö on yksi sen ominaisuuksista), se on auttaa tasapaino verensokeria, Se on hyvä liittolainen torjumiseksi ja ehkäistä diabetesta. Mutta katkera meloni, jota voidaan pitää teetä tai mehua, piilottaa muita mielenkiintoisia terveyshyödyt. Otetaan selvää, mitä ominaisuudet ja miten valmistautua infuusio katkera meloni, kasvi ja käytetään kiinalaisessa lääketieteessä.

ominaisuudet

Katkera meloni on poikkeuksellinen lähde antioksidantit (Kuten beeta-karoteenia, luteiinia ja zeaksantiinin&# 8230;), joka auttaa meitä taistelemaan vaikutuksia vapaita radikaaleja ja hidastavat vanheneminen. Antioksidantti sisältö on herättänyt kiinnostusta myös tutkijoiden, koska ne voivat auttaa taistelussa syöpää vastaan.

Katkera meloni sisältää proteiineja, hiilihydraatteja, vitamiinit (Erityisesti ryhmän A ja B), mineraalit (Iron, kalsium, kalium, sinkki, magnesium, mangaani), foolihappoa ja kuitua, muun ravintoaineita.

hyötyjä

Sen ensisijainen hyöty, kuten edellä on todettu, että se auttaa hallitsemaan glukoosia, kiitos erityisesti kolmea ainetta (charantin, vicina ja polypeptidi-p). Lisäksi, katkera meloni estää korkea paha kolesteroli, suosii ruoansulatukseen ja suoliston, sitä suositellaan silloin, ruuansulatushäiriöt tai jaksoja ummetus. Toinen lisäetu on, että se on hyvin vähän kaloreita, sillä se sisältää vain 17 kcal sataa grammaa.

Katkera meloni on puhdistava vaikutus, auttaa poistamaan myrkkyjä kehosta. Tässä tapauksessa on suositeltavaa juoda lasillinen katkera meloni mehua, yhdistettynä sitruunamehu ja hunaja parantaa ihosairauksien, kuten finni, esimerkiksi.

Katkera meloni teetä

Miten katkera meloni teetä? Yksinkertainen ja helppo tapa, lisäämällä 1-2 ruokalusikallista katkera meloni jauhetta (uutettu varret ja kasvien lehdet), ja litra kiehuvaa vettä. Poistaa lämpöä ja anna seistä 10 minuuttia. Katkera meloni voidaan suorittaa myös kapselit.

Saatat myös olla kiinnostunut: musta Valkosipuli: voittojen ja omaisuuden ja toteaa 10 edut hirssi ja miten kuluttaa sitä.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 24 = 31


Content Danacol laxatif Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo