Ärtynyt: luonnonhoidoilla työ

Miksi minulla on kipeä silmät? Tänään selittää syitä ja antaa joitakin luontaistuotteet, jotka toimivat. Silmien ärsytys yleensä tulee liittyä muita kiusallinen oireet kuten punaisuus, tulehdus silmäluomien tai kuivaksi okulaari. Allergikoille, silmien ärsytys tulee muodossa kyynelvuoto tai kutina. silmien rasitusta, Sekä iän ja voimaa, esimerkiksi yli kahdeksan tuntia tietokoneen, myös se altistaa silmämme kärsiä näistä oireista. kasvit ja ruokinta Kerroimme luontaistuotteet, jotka toimivat.

Emme ole aina kiinnittää riittävästi huomiota, mutta silmien terveyteen on myös erittäin tärkeää. Huolta silmien kesällä ja talvella, koska osa syyt että aiheuttaa silmien ärsytystä emme ole ristiriidassa tahansa vuoden, kuten silmien rasitusta, kuin itse seurauksena vanheneminen tai voima Myös näky tietokoneen edessä. Silmien ärsytys on erityisen ärsyttävää, koska se yleensä tulee liittyy muita oireita, kuten kuivuus, kutina, silmäluomen turvotus tai silmien punaisuutta. Se voi ilmetä myös, varsinkin jos olemme allergisia, kyynelvuoto.

euphrasy, ja erityisesti silmätipat valmistettu tämä kasvi, se on yksi kuuluisimmista ja antiikin korjaustoimenpiteitä. Silmätipat voidaan yhdistää kamomilla. Auttaa muun muassa oireiden lievittämiseksi sidekalvontulehdus, punoitusta ja repiminen allergisia reaktioita tai silmäluomien turvotusta. Eufrasia voidaan soveltaa myös silmien päälle infuusiona (kylpyammeet tai silmähuuhteella kerran on kylmä).

Jos väsymys korostuu silmämme (laukut ja tummia) On hyvä soveltaa pakkaa liottaa infuusiona meliloto, joksi ne on ominaisuuksia tulehdusta ja virkistävä.

Näköhuolto: Ruoka estä silmien ärsytystä

Kuten olemme huomanneet, ruoka voimme löytää liittolaisia ​​terveyden ja hyvinvointi silmämme. Siten tapauksessa rasittaa silmiä, on tärkeää sisällyttää ruokavalioon C-vitamiini, jonka ensisijainen lähde on sitrushedelmien. Ottaa kahdesta kolmeen osaan hedelmä päivittäin (appelsiinit, kiivi, mansikat ovat myös hyviä silmille), vältä stressi ja nuuska Se auttaa estämään silmien rasitusta. Ja tietenkin, viinirypäleitä ja porkkana, varsinkin jos syömme raaka, se on paras kumppani katsella ja viivyttää ikääntymistä. Se auttaa myös ruokavalion vehnänalkiot, esimerkiksi, yhdistettynä jogurtti. Ja että vehnänalkiossa, sekä mantelit tai vihannekset, löytää toisen vitamiini, joka meidän on otettava huomioon B2-vitamiinia, joka auttaa parantamaan nesteytys silmään.

Voitele silmästä rehu, omega-3-rasvahappojen esittää erityisesti sininen kala. omega 3 Ne auttavat ehkäisemään kuivat silmät.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

83 − 78 =


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Homme qui se sent femme Lara lieto Massagem na próstata como fazer Oysho