Hedelmät ja vihannekset asuntojen: ominaisuudet ja edut


  Väri hedelmiä ja vihanneksia paljastaa niiden ravitsemukselliset ominaisuudet. Tässä tapauksessa lopetamme erityisesti, hedelmät ja vihannekset violetti, väri, joka edustaa useita terveyshyödyt. Ja pelkäämättä ristiriitaa, voimme sanoa, että violetti näitä hedelmiä ja vihanneksia se on synonyymi patenttiratkaisu terveydelle. Emme voi unohtaa, että ruokavalio sisältää runsaasti hedelmiä ja vihanneksia on olennaisen tärkeä hyvinvointi ja tästä syystä, nämä ruoat (erityisesti runsaasti vitamiineja ja kivennäisaineita) pitäisi jättää meidän pöydän päivittäin. Miksi hedelmät ja vihannekset violetti ovat niin hyviä? Vastaus piilee sen sisältöä anticianina ja fenolia joka muun etuja, auttaa ehkäisemään syöpää, sydänsairauksia, auttaa pitämään muistin aktiivinen ja hidastaa prosessia vanheneminen.

  1. Hyödyt

  hedelmiä ja vihanneksia violetti tai sininen Siinä on paljon Antosyaanit, pigmenttejä, jotka suojaavat seinät verisuonten, parantaa verenkiertoa ja vahvistamaan kapillaari vastus. Parantaa näkökyky ja esimerkiksi munakoiso stimuloi lihaksia ruoansulatuskanavan.

  2. parantavia ominaisuuksia

  Mustikat sisältävät runsaasti anthocyanins, hyvä hoitoon suonikohjuja, peräpukamia ja kapillaari hauraus. Musta viinirypäleet myrkkyjä ja sisältävät resveratrolia. Luumut estää ummetusta. Antosyaniinit ehkäistä korkea kolesteroli ja virtsatieinfektioita.

  3. antioksidanttisia ominaisuuksia

  Hedelmät ja vihannekset sisältävät myös karotenoidit ja fenoliset, antioksidantteja, jotka estävät vaikutus vapaiden radikaalien ja hidastaa solujen ikääntymisen. antioksidantit Ne auttavat estämään sydän- ja verisuonitautien riskiä ja erilaiset syövät.

  4. Ravitsemukselliset ominaisuudet

  Violetti hedelmiä ja vihanneksia paljastaa myös, että on arvokkaita vitamiinit, kuten C-vitamiini, sekä mineraalit (Kalium ja magnesium, muiden muassa). Nämä elintarvikkeet ovat runsaasti kuitua ja aineiden, kuten antosyaanit, polyfenolit, solasoniini, nasunina, karotenoidit ja resveratrolia.

  5. laihtumiseen

  Hedelmät ja vihannekset violetti ovat paitsi ravitsevaa ja terveellistä, mutta myös auttaa meitä paino katselu, koska ne sisältävät erittäin vähäkalorinen. Siksi ne ovat varteenotettava vaihtoehto, kun meneillään ruokavaliota tai vain jos haluat syödä terveellisempiä.

  6. Luettelo hedelmiä ja vihanneksia abodes

  että lista Voimme sisältää munakoisot, punaiset viinirypäleet, rusinat, herukat, karhunvatukka, vadelmat, mustikat, luumut, violetti porkkanat, viikunoita, violetti perunat, violetti kaali, punasipuli ja radiccio. Lopuksi, muista, että se on hyvä yhdistää ruokavalion hedelmiä ja vihanneksia eri värejä.


  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  51 − = 50


  Content Eruptions cutanees vih Massagem na próstata como fazer Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo