Matcha: uusi Detox juoma

vihreä Se on synonyymi terveys. väri Matcha teetä. Lisäksi se tunnetaan Matcha vihreä tee on peräisin Japani, On monia klassisia teetä, mutta erikoisuus, joka on esitetty muodossa jyrsityt jauhe. Erilaisia ​​makea tee, erittäin monipuolinen, koska se voi myös käyttää valmistettaessa muita reseptejä, kuten jälkiruokien tai jäätelön, ja lukemattomia raportteja ominaisuudet terveydelle. Muun muassa tällainen teetä on runsaasti aminohappoja, flavonoidit ja katekiineja, joka antaa sille merkittävän antioksidantti vaikutus estää vapaiden radikaalien vaikutukselta vastaa solujen vanhenemista. Matcha tee on myös runsaasti C-vitamiini, välttämätöntä vahvistaa immuunijärjestelmää ja estää hyökkäys virusten ja bakteerien ravinteiden, ja mineraalit kuten magnesium, seleeni tai sinkki.

ominaisuudet

Matcha tee on antioksidantti ja depurativo, mikä tekee tästä juoma erinomainen liittolainen puhdistaa kehon ja poistaa myrkkyjä kerääntyä. Voit ottaa sen milloin tahansa aikaan päivästä, mutta kaksinkertaistamaan sen vaikutus voi olla kupin paasto, varsinkin jos aktivoi aineenvaihduntaa ja edistää rasvan palamista (hyvä liittolainen laihduttaminen). Muut ominaisuudet, jotka tämän lajikkeen teetä on, että se auttaa vähentämään tasoilla kolesteroli, triglyseridi ja glukoosi verta. Se on myös lievästi laksatiivinen, joten se on hyvä auttaa ehkäisemään ummetusta.

Se ei pääty tähän luetteloon terveyshyödyt juominen kuppi vihreää teetä Matcha, koska se on myös hyvä rentoutua, helppous ahdistuneisuus ja keventää stressiä, yksi vihollisten terveyden. Lisäksi viimeaikaiset tutkimukset ovat osoittaneet, että kun päivittäin tätä juomaa kasvaa jopa 20% elinvoimaa ja kestävyyttä.

Miten valmistautua

Voit nauttia tämän juoman voimme valmistaa sitä kotonaan, helpolla tavalla. Lisää kaksi ruokalusikallista jauhettua Matcha teetä kuumaa vettä ja sekoita lusikalla, kunnes vaahtoamista. Anna seistä muutama minuutti voit nyt nauttia maku ja ominaisuuksia tämän uuden detox juoma.

Saatat myös olla kiinnostunut: Erot punainen tee ja vihreä tee: mikä on parasta ruokavalio? ja löydä mustaa teetä: terveyteen vaikuttavia ominaisuuksia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

70 − = 63


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة