Jäädytetyt väritys tulostaa ja väri Anna, Elsa ja muut

jäädytetty, tehtaalla disney, Siitä on tullut vuodesta tulossa valkokankaalla elokuvissa suosikki sarjakuva lapsille. Britannia Ice, of maaginen ja fantasia jossa pienokaiset voivat edelleen nauttia esimerkiksi kanssa piirustukset mustavalkoisena valmis tulostaa ja väri. Vain meidän täytyy valita piirustusten me maalata ja paintbox värejä, markkereita. Toinen vaihtoehto hieman vanhemmille lapsille on käyttää temperaa ja akvarelleja. Kun he ovat lopettaneet täyttämällä ne värit, voimme roikkua yksi seinä kamariinsa.

Jäinen, jää valtakunta on animaatioelokuva elokuvateattereihin maailmanlaajuisesti vuonna 2013. Mestariteos väri- ja animaatioasetukset allekirjoittama Disney, 53 amerikkalaisen tuottajan innoittamana Lumikuningatar, satu Hans Christian Andersenin. Voittaja kaksi Oscaria, halutuimman patsas Hollywoodissa ja ympäri maailman elokuva palkintoja.

Tarina naaras päähenkilöiden, historia kuningattaret ja prinsessoja, jossa Elsa ja Anna. Prinsessa Elsa, jonka erityistä voimaa voit luoda ja manipuloida jäätä. Hänen sisarensa Anna, makea ja ujo, romanttinen ja tunteellinen. Ja heidän ympärillään, sarjan hahmot kuten prinssi Hans, hauska ja omaperäinen Olaf tai Poro Sven, uskollinen ystävä Kristoff.

Saatat myös olla kiinnostunut: Violetta: paras väritys sivuja ja tutustu kuvia Spiderman maali: paras.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 4 =


Danacol laxatif Intoleranse kaffe Sarveisontelo إيجابيات الصورة ستائر المطبخ