Disneyn prinsessat: värjäys ja tulostaa ilmaiseksi

Väritys ja tulostaa ilmaiseksi Disneyn prinsessat, tale merkkejä ovat ylittäneet paperin päästä valkokankaalle. Nyt voit yllättää lasten kanssa iltapäivän pelejä, ja tämän ehdotuksen, väritys hienoja kuvia hänestä suosikki animoituja hahmoja, kuten kaunis Disneyn prinsessat.

Mitään tällaista hauskaa iltapäivällä pelejä välillä maalauksia ja väriliidut parantaa luovuus ja mielikuvitus pienimmistä talon. Anna heidän ylivuoto mielikuvitustaan ​​väritys hänen merkkiä tarinoita ja suosikki sarjakuva, ja heidän joukossaan, he eivät voi olla huomaamatta tunnettujen Disney characters. Helposti voit luoda pieni muistikirja piirustuksia väri ja tulostaa ilmaiseksi. Tällä kertaa päähenkilöt ovat Disneyn prinsessat hauska sarjakuva yllätys etenkin kaikkein pieni house.

Disney menee, kuten se on tehnyt jo sukupolvien, nuorin. Monet nykypäivän vanhemmat meni maailmaan satuhahmot vähän Bambi, Lumikki tai Tuhkimo. Asiat eivät ole muuttuneet paljon, ja Disney World ovat edelleen prinssejä ja prinsessoja. Vieressä Prinsessa Ruusunen, Lumikki ja seitsemän kääpiötä, muita uusia merkkejä on ilmestynyt Mulan, jasmiini (Aladdin), Pocahontas tai kauneus (The Beauty and the Beast). Kaikki ne ovat rohkeita ihmisiä, kun voittaa muutaman esteitä, saavuttaa voittokulkua rakastunut häneen prinssi.

Jos jotain on nämä merkit on charmikas yksityiskohtia. Ei tyttö, joka ei halua värjäävät suosikki merkki. Yllättää heidät ja järjestää iltapäivällä pelejä, sinun tarvitsee vain download valokuvat tietokoneeseen. Sitten tulostaa piirustuksia ja valmis aloittamaan heille väri. Kun olet valmis, voit sijoittaa Kuvien näyttäminen Hänen makuuhuoneen seinällä antaa alkuperäisen ripaus väriä. Nuoremmat lapset haluavat koristella oman tilansa. Täällä jätämme sinulle valikoiman piirustuksia Disney prinsessoja vain täytyy ladata niitä, ei tarvitse katsoa pidemmälle.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

65 − = 57


Content Danacol laxatif Eruptions cutanees vih Sarveisontelo إيجابيات الصورة