Eläinkuvioita tulostaa ja väriä

Yksi parhaista tavoista anna lasten lentää heidän mielikuvitus On kutsumalla heidät piirtää ja täyttää piirustuksiin väri. Saca paperi, maalit ja markkereita pelata väripaletin muokattaessa piirustukset. Tällä kertaa ehdotus on eläinkuvioita tulostaa ja väriä. Piirustuksia, kun ovat värillisiä, voi ripustaa seinälle oman huoneen tai sitä toimintaa kollegion seiniltä. Se on myös hauska tapa oppia pelaamalla, koska piirustukset ovat idea keino oppia nimet uusia eläimiä ja jopa kirjaimet. On monia ideoita, joten halusimme tehdä valikoima sarjakuva eläinten löydät galleriassa. Vain valita ne te lapset, tulostaa ja alkaa maalaamaan.

Alkua väri piirustukset voidaan käyttää eri tekniikat, yksinkertaisin (kuten polvilumpion ja väriliidut) nuoremmille lapsille, toiset vanhemmille lapsille (akvarelleja, tempera&# 8230;). Toinen ajatus on käyttää mosaiikki tekniikkaa, johon liittyy kappaleet leikattiin paperi liimataan sitten muotoihin eläinten piirustus.

Jos haluat antaa erityinen touch teille piirustuksia, voimme myös käyttää kuivia lehtiä tai muita kierrätysmateriaaleja väritys. Tutkii koko gallerian ja etsivät kauneimmat väritys yhdessä, koulussa tai kotona.

Saatat myös olla kiinnostunut: Maya Bee väritys tulostaa ja väriä ja tarkistaa piirustukset maalata Spiderman: Paras.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 8 = 2


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Content Danacol laxatif Erstatning for kød Eruptions cutanees vih