Paperi käsitöitä lapsille: Helppo ideoita askel askeleelta [KUVAT]

Paperi on yksi kaikkein monipuolisin ja helpompi työskennellä materiaaleja. Ehdotamme hauskaa paperi käsityöt lapsille. helppo ideoita tehdä vaiheittain, ja jolla voit luoda hauskaa yksityiskohdat ja jopa alkuperäiset lahjat.

Käsityöt on yksi toiminta luovempia, koulutus- ja kekseliäs, että voimme suunnitella enemmän pieni. Tehdä joitakin helppo käsitöitä, on tärkeää valita materiaali. Tällä kertaa päätimme paperin tehdä yksinkertainen ja hauska käsitöitä. Toteaa, että tuo monia ajatuksia, sekä valikoima kuvia, jotka osoittavat monia muita ehdotuksia.

Jotta kukat tarvitsevat: paperi mallin (Yksi sivu), kynä, sakset, pahvi väri päälomake ja keskellä kukkia, kreppi pehmopaperin tai värillinen paperi, liimapuikon, harjat for varsikukat (voit korvata juomapilliä) into. Ensin tehdä kukka-muotoinen mallin (neljä tai viisi suurta terälehtiä), ja leikkaamme. Me piirtää ääriviivat mallin värillinen rakentaminen paperille ja leikkaa kukka. Me leikataan sitten terälehtiä paperille tai silkki ohukainen. Lisätä toisen kerroksen kukka voimme leikata ja liittää toiseen 4-5 terälehtiä ensimmäisen yläpuolelle. Teemme pieni poimu pohjassa kunkin terälehden. Laitoimme liimaa selässä ja keppi keskelle kukka tehty pahvista. Olemme toista toimenpide kaikkien terälehtiä. Koska viimeisen silauksen, me leikata pieni ympyrä pahvista ja kiinni keskelle kukan kattamaan pohjaan terälehtiä. Kanssa vähän intoa, pidämme harjalla tai pilli kuin varsi.

Paperi käsitöitä lapsille: tervehdys

Käyttämällä paperi kukkia olemme tehneet, voimme pysyä sileä kortti kortilla. Yksinkertaisesti liimaa kaksi kukkia värikäs kortin syntymäpäivä tai äitienpäivänä.

Paperi käsitöitä lapsille: paperin fanit

että paperi puhaltimet tarvitsemme: värillinen paperi tai käärepaperi, sakset, liima, purpuriinia, silkki tupsut ja nitoja. Leikkaa pala paperia, noin 50&# 215; noin 25 cm. Aseta tasainen paperiarkin pöydälle lyhyessä reuna ylöspäin. Alkaa taivuttaa lähipään säännöllisesti taittuu, noin 2 cm leveä, kääntämällä paperi aina luoda laskostettu vaikutus. Seuraava vaihe on koristella katsojaa. Erottaa joitakin rypyt ja luo kuvion pyörteitä ohi liima yläreunaa pitkin paperin. Ripottele kimalletta päälle liimaa ja poistaa ravistamalla sitä paperille. Anna kuivua ennen uudelleen-kertainen tuuletin. erittäin vahva tartutaan sormin pohjan tuulettimen taittuu kokoon ja väliin keskelle taittuu alkuun silkki tupsu. Kiinnitystappi ei erillistä.

Paperi käsitöitä lapsille: paperitehtaiden

Hauska lahja lapsille, helppo tehdä, paperitehdas. Tarvitsemme: kaksi ruutua paperia 20&# 215; 20 cm eri väriä, liima, sakset, pahvi keskuksen ympyrä, nastat, pieni pala korkki, stick noin 30 cm pitkä.

Levitä ohut kerros liimaa takana yksi paperiarkkia. Top toisen levyn huolellisesti ja aplánala hyvin, niin ei ole ilmakuplia. Anna liiman kuivua. Kustakin kulmasta neliön lyhyt viiva noin 10 cm pitkä kohti paperin keskelle. Neliön paperin sijoitettu edessä, taittaa kumpaankin päähän kohti keskustaa, seuraava leikkaus. Pitämällä taivutettu kärki sormin ja toista muiden kolme kulmaa paperia.

Viettää tappi keskellä (tämä vaihe on suositeltavaa aikuiset), jolla kulmat. Napsauta tappi korkki. Voimakkaiden liima, liimaa kiinni takana korkki ja anna kuivua. Jos haluat kytkeä pin, sietää pahvi levyä.

Saatat myös olla kiinnostunut: Käsityöt lasten kutsuja ja syntymäpäivä paperi leikkauksia lapsille, malleja tulostamista varten.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

50 − = 43