Kuinka monta kaloria olet omena, banaani, appelsiini …?

Hedelmä on perus millään terveellisen ja tasapainoisen ruokavalion ja liittolainen ensimmäisen laihtuminen ruokavalion. Hedelmiä, vaikkakin yleensä on hyvin vähän kaloreita, on totta, että jotkut osallistua enemmän kuin toiset. Kuinka paljon kaloreita omena, banaani, appelsiini&# 8230;? Olet.

Kalorien saanti hedelmiä, yleensä, on hyvin alhainen, noin 20 ja 85 kilokaloria n sataa grammaa kohti. On kiistatonta, sen ravintoarvo, Se on olennainen ruokaa tahansa tasapainoista ruokavaliota. Jos olemme ruokavalio, ne ovat täydellinen lisä mihin tahansa vähäkalorista ruokavaliota. Itse asiassa, on suositeltavaa, että vähintään 3 annosta päivässä, mutta jos otat enemmän (4-5) saat terveyttä vaikuttamatta painoa. Hedelmä myös voidaan ottaa milloin tahansa. Kalorien saanti on sama, jos syöt ennen tai jälkeen ateriaa. Tietenkin, jos otat sen ennen kuin istut pöytään auttaa kyllästyttää ennen ruokahalu, etenkin kiitos sen kuitupitoisuuden.

Kuinka monta kaloria on omena? Voit osallistua enintään 75 kilokaloria, koska niiden paino on jonkin verran suurempi (150 grammaa per kpl). Syöminen Apple tarjoaa kuitu ja vesi. Kuitenkin tutkimuksen mukaan Iowan yliopistossa viittaa siihen, että kun omena ihon auttaa polttamaan kaloreita johtuu yhdiste nimeltään ursolihappoa.

Entä oranssi? Sitrushedelmät, itse asiassa, lisäksi runsaasti C-vitamiinia, ovat erittäin vähän kaloreita. Appelsiini on 42 kaloria sataa grammaa.

On muitakin lajikkeita hedelmiä, jotka tarjoavat myös hyvin vähän kaloreita:

  • mansikat: 30 kilokaloria sataa grammaa. Ne ovat helppo lähteä jälkiruoka tai välipala aterioiden välillä, kyllä, ilman lisättyä sokeria tai kermaa, parempi ottaa ne yksin.
  • vesimeloni: Se on yksi hedelmät korkeampi vesipitoisuus, mikä tekee sen kaloripitoisuus on erittäin alhainen, vain 15 kilokaloria sataa grammaa. Se on myös virkistävää.
  • päärynäSe sisältää paljon vettä ja vähän kaloreita, 45 sataa grammaa.
  • meloni: Ihanteellinen laihtuminen, koska se on erittäin kevyt, tuskin se vaikuttaa 36 kaloria sataa grammaa.
  • ananas: Tarjoaa erittäin vähän kaloreita (noin 28 sataa grammaa), samoin kuin on hyödyllistä sen diureetti, puhdistus ja kylläisyyden toimia. Ananas sopii laihtuminen.
  • viinirypäleet: Being makeampi on enemmän sokeria, mutta paljon enemmän älä lisää ylimääräisiä kaloreita. Punaisten viinirypäleiden tarjota noin 63 kilokaloria sataa grammaa, ja valkoinen noin 70.

Saatat myös olla kiinnostunut: Luonnolliset mehut torjumiseksi selluliittia ja selvittää, miten monta grammaa 200 kaloria eri elintarvikkeissa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

80 − 76 =


Bol owulacyjny pid Content Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos