Kuinka monta kaloria ei kebab?

Se voi olla yllättävää, mutta kebab, Tunnetuimpia Sandwich turkkilainen keittiö, Se voi olla todellinen kalori pommi. Kaikki riippuu, tietenkin, ainekset, mutta jos haluamme antaa meille kulinaarinen nautinto olisi otettava huomioon kuinka paljon kaloreita on kebab ja miten voimme korvata joitakin ainekset vähemmän kaloreita välipalan.

valmistettu lammas tai vasikka ja paljon salaattia. Se on resepti kebab, perinteistä turkkilaista välipaloja, jotka myös lisätään kastike. Lisäksi edellä mainittujen lihat, enemmän Länsi reseptit on otettu käyttöön lajikkeita, kanaa ja jopa kaloja. Mutta kuinka paljon kaloreita on kebab? Tämä sama kysymys tehtiin useita vuosia sitten Isossa-Britanniassa, jossa tutkittuaan yli 400 näytettä Kebab myönnetään koko alueella, totesi, että kalori elintarvikkeiden odotettua enemmän, jopa enemmän kuin hampurilaisen. Ja se on kebab on keskimäärin 1000 kaloria (Per 300 grammaa), puolet vähemmän kaloreita naisen pitäisi kuluttaa jälkeen terveellistä, monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Toisin sanoen, kebab voidaan muuntaa kalori pommi mitään ruokavaliota, joten joskus otettava ja liitettävä salaattia sijaan levy perunoita. Ja mitä tulee juoma, parempi yhdistää se veden sijasta sooda tai sokeroituja juomia.

Jos haluamme nauttia maku lisäämättä kaloreita kebab, paras vaihtoehto on valmistella kotonaan, Valitsemalla ainekset hyvin. Näin voimme valmistella kebab vähemmän rasvaa ja kaloreita jos päätämme näitä ainesosia: naudanliha, sipuli, tomaatti, valkosipuli, vihreä paprika, oliiviöljy, tomaattikastike, sitruunamehu, sinappi ja paprika. Käsittelyä, ensin meidän sekoita valkosipuli, öljy, sitruunamehu, ketsuppia, sinappia ja mehua. Tämän yhdistelmän, me marinoitua lihaa kaksi tuntia jääkaapissa. Leikkaa tomaatit, paprikat ja sipulit tietoja, ja poistamisen jälkeen liha, otimme vuorotellen vartaissa kasviksilla, grillattua broileri tai grilli. Se voidaan liittää kulho ruskea riisi.

Saatat myös olla kiinnostunut: 10 aterioita enemmän rasvaa maailmassa: Discover niitä! ja toteaa 10 terveellisistä elintarvikkeista maailmassa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 40 =


Bol owulacyjny pid Content Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos أتعس عيد حب