Kuinka monta kaloria poltetaan kävely tunnin?

Kävely on erittäin kattava käyttää, koska se aktivoi useita lihaksia samanaikaisesti. On todettu, että etäisyys on 4-5 km, tämä toiminta Se voi auttaa meitä polttaa jopa 280 kcal / h, joka toteaa, että on yksi parhaista harjoituksia raportoitu tuloksia ilman suuria ponnisteluja. Tapana mennä kävelylle joka päivä Se on paras tapa välttää liikunnan puute. Varsinkin jos olemme huolissamme paino, meidän on oltava aktiivisia ja aloittaa harjoittelu ylikuormittamatta kehon, en mitään tehdä yhden sujuvaa, kuten kävely. Pitkäjänteisyyttä ja tahdonvoima on ainoa hinta, joka meidän on maksettava, muuten kaikki on hyötyä.

Edut kävelyä

Käyttämään vähintään puoli tuntia päivässä tähän toimintaan, vauhdilla kertoo mielenkiintoisia etuja kehomme. Syöttö, muista, että liikunta on yksi terveellisin tapoja, ja täydellinen liittolainen yhdessä ruokavalion, pitää pois ylimääräisiä kiloja. Se on myös erinomainen stressiä menetelmää, koska se antaa meille mahdollisuuden antaa meille tauon päivittäistä rutiinia: töissä tai kotona.

Merkittäviä terveyshyötyjä kävely päivittäin

Kävely auttaa pitämään kolesterolin kurissa, ehkäisee verenpaineen ongelmia ja tasapainon ylläpitämiseen verensokeri. Muut hyödyt korostettu ovat, että parantaa keuhkojen tilavuus, vähentää riskiä sydänsairauksien ja syövän. Se on myös hyvä liittolainen parantaa mielialaa ja välttää ahdistusta ja stressiä. Kaiken tämän on lisättävä, kuten olemme aiemmin todettiin, jotka voivat auttaa meitä poistamaan ylimääräisiä kiloja. Tahansa aerobinen liikunta on tehokasta, jos se tehdään oikealla tavalla ja tasaisesti.

Kuinka aloittaa polttaa kaloreita kävelyä

Aluksi, varsinkin jos et ole harjoitellut harjoitusohjelman, meidän on aloitettava hitaasti, vähitellen kasvaa asteittain. oltava huippu ei enemmän kuin 80% maksimisykkeestä, säilyttää tämä intensiteetti noin 20-30 minuuttia, vähitellen vähentää harjoituksen intensiteettiä.

Antaa enemmän intensiteettiä toimimista, voimme valita reitin kukkuloita, rinteitä tai jyrkempi alueilla. Tämä tekee työstä entistä jalat ja kädet. Lisätä vastus rasitus, Se saattaa olla joitakin pienempiä tai hiekkasäkeillä ympärillä. Jos sää ei ole, voimme myös tehdä tämän harjoituksen matolla, hyödyt ovat samat. Voit myös säätää nopeutta ja kaltevuus pinnan ja tehdä käyttää kotona tai kuntosalilla.

On muitakin vinkkejä pitää mielessä, että kävely ei aiheuta epämukavuutta, kuten pelätty kengännauhat. Voit tehdä tämän, on tärkeää venyttää lihaksia ennen ja jälkeen harjoituksen. Nosta kantapäät vuorotellen useita minuutteja, venyttää jalat ja kädet nojaten penkillä&# 8230; Olisi myös seurata jalkineet, Sopivaa Sneaker ja pidä jalka hyvin ja on mukava. Jos sinulla on ongelmia polven tai ylipainoinen, se on parasta välttää reittejä tasoeroja (parempi tasaisilla alueilla).

Saatat myös olla kiinnostunut: Kävely: Luonnollisin liikunta ja kuulemisen Taulukko vähäkalorisen ruokavalion: kuinka monta tulipaloa tunnin liikuntaa?


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 40


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة