Kuinka monta kaloria poltetaan päivässä?

pinttyneet kalorit Voit suistaa ruokavaliota, varsinkin jos leikkaus kaloreita elintarvikkeissa ei näy odotetusti noustaessa asteikolla. Ja se on, että vaikka säilyttää ihannepainon sinun täytyy valvoa kaloria elintarvikkeiden (lue elintarvikkeiden etiketeissä auttaa laihtumaan), sinun on myös muistaa, että ne eivät ole ainoita, jotka lasketaan kun laihtumiseen.

Toimistomme jatkuu vievää teho, silloinkin kun olemme levossa (energia investoineet ylläpitää kehon lämpötilaa, joukossa monia muita toimintoja). Kuten me kääntyi vuotta, tämä energiankulutuksen se pelkistetään. Keho käyttää myös energiaa sulattaa ja milloin aineenvaihdunta ruokaa. Se on se, mitä kutsutaan lämpövaikutus ruokaa. Ja lopuksi, voidaan osaltaan lisätä energiankulutusta harjoittelee liikunta, välttämätöntä pysyä kunnossa ja näyttävät paino.

Kuinka paljon kaloreita tarvitse päivässä?

Se on ensimmäinen kysyä ennen leikkaamalla ruokavaliota. Jokaisella meistä on tietty energiankulutus, johon kuului muun muassa siitä, ikä, liikuntaa, minkälaista työtä ja jopa itse paino. Keskimäärin naiselle punnitus 60 kg (aktiivinen ja käyttää päivittäin käytäntö), kalorien tarve on välillä 1900 ja 2100 kaloria.

On parasta levittää viisi ateriaa päivässä, aamiainen on yksi tärkeimmistä, ja sen pitäisi antaa meille 25% energiasta kulutetaan päivittäin. Samaan aikaan aamupäivällä, otamme 10% kokonaisenergiasta. 35% elintarvikkeiden; 10% välipala; ja 20% päivällisellä.

Kuinka paljon kaloreita polttaa?

Jokainen toiminta teemme koko päivän liittyy kalorien saanti, jotain niin yksinkertaista kuin uni (55 kilokaloria / tunti). Katsotaanpa, sitten jotkut toiminta enemmän kaloreita kuluu, jos me käytännössä:

 1. makuulle: 65 kilokaloria / tunti
 2. seistä100 kilokaloria / tunti
 3. mekko130 kilokaloria / tunti
 4. istua: 90 kilokaloria / tunti
 5. Kirjoittamalla kannettavassa tietokoneessa110 kilokaloria / tunti
 6. johtaa130 kilokaloria / tunti
 7. kävellä (4-5 km tunnissa): 280 kilokaloria / tunti
 8. pyöräily400 kilokaloria / tunti
 9. ajaa: 600 kilokaloria / tunti
 10. portaiden kiipeäminen900 kilokaloria / tunti
 11. uida: 450 kilokaloria / tunti

Miten polttaa enemmän kaloreita?

Esimerkiksi käyttämällä reseptejä mausteet (pippuri, sinappi), koska ei vain parantaa makua ruokia mutta myös lisätä kalorien menoja. Juoda paljon vettä Lisäksi se auttaa ja ennen kaikkea välttää rasvaisia ​​ruokia. Ja perusvapauksien liikuntaa säännöllisesti.

Saatat myös olla kiinnostunut: 40 helppoa tapaa polttaa kaloreita joka päivä ja panee merkille 10 elintarvikkeet polttaa enemmän kaloreita.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =


Content Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة