turvonneet kaula imusolmuke aiheuttaa usein

Kaula on yksi niistä alueista, joilla ne sijaitsevat 600 solmut, jotka ovat kehossa. Mutta miksi tulehduttaa? Mitkä ovat Yleisimmät syyt turvonneet rauhaset kaulalla? Tietäen vastaukset auttaa meitä ratkaisemaan joitakin epäilyksiä ja ennen kaikkea välttää ahdistus havaita meille kova solmu niskaan.

Huoli on epäilemättä ensimmäinen reaktio havaitsemiseen tulehtunut hermosolu tai kiinteä niskaan, motivoi pitkälti tietämättömyys siitä, mitä rooleja solmujen ja lyhyesti sanottuna, on koottu toimii suojakilven kehomme. Lisäksi kaula, imusolmukkeet sijaitsevat pääasiassa nivusten ja kainaloiden. Turvotus rauhaset kaulalla on yleisin ja voi esiintyä sekä lapsilla että aikuisilla.

Loogisesti on tärkeää, että lääkäri todistaa tarkkaa syytä aiheuttanut turvotus imusolmukkeiden sulkea pois muita terveysongelmia. Niistä lääketieteelliset tutkimukset, plus tunnustella imusolmukkeiden (Myös on havaittu, jos muualla kehossa ovat turvonneet tai vain kaulan), se sisältää verta ja, jos tulehdus pysyy, voi olla suositeltavaa ultraääni- tai biopsia.

Vaikka on totta, että ennaltaehkäisy on erittäin tärkeää kaikessa liittyvät terveyteen, jos olemme tunnistaneet turvotus rauhaset kaulalla, ennen huolehtia liikaa on tärkeää, että tarkistaa, esimerkiksi viime päivinä olemme huomanneet muita oireita tai vaivoja varsinkin jos meillä on ollut hengitystieinfektio. Emme saa unohtaa, että signaalit lähetetään kehomme, joten sinun täytyy tuntea imusolmukkeiden, ja Jos huomataan, karkaistu, epäsäännöllisen muotoisia kosketuksen ja ei liiku, mentävä lääkäriin.

Saatat myös olla kiinnostunut: reaktiivinen imusolmukkeet: tyypit, syyt ja hoito ja selvittää, miten tietää, jos imusolmukkeiden on infektio.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 35 = 39


Content Eruptions cutanees vih Madre frasi Oleo rosa mosqueta padron Sarveisontelo