Kutina koko kehon: Yleisimmät syyt

kutina tai yleistynyt kutina Se on kiistämätön merkki siitä, että jotain ei mene hyvin meidän organismi. Kutina koko kehon reagoi moniin syyt, myös kuivalle iholle. Katsotaan, mitä usein ja mitä tehdä.

tai kuivuminen ärsytys Iho voi liittyä kutina, varsinkin kun saippuoita tai ihonhoitotuotteet käytetään liian aggressiivinen. Näissä tapauksissa, kutinaa tai epämukavuutta kiristyessä jonka . Kuitenkin, se ei ole ainoa syy, joka voi olla takana ärsyttävää kutinaa koko kehon.

Syitä tähän hässäkkä Ne voivat olla erilaisia ​​ja ne voivat jopa olla vaikea havaita, koska ne eivät näy mielenosoitukset tai näkyviä jälkiä iholla. Jotain, joka usein tapahtuu, kun on kyse lapsista. Kutina on oire, ole sairaus. Joskus syy kutinaa tai kutina saattaa liittyä aineenvaihdunnan sairauksiin, kuten esimerkiksi hypertyreoosi tai diabetes. Saattaa myös olla korrelaatiota kutinaa ja munuaissairaus, kuten tapauksessa uremia.

Se voi tapahtua, että kun läsnä on tietty sairaus, kapasiteetin pienentäminen tapahtuu munuaiset kunnolla suodattaa verta. Siten mineraalisuoloja, toksiineja ja muita jätteitä aineet voivat kulkea sujuvasti vereen ja liikkuvat koko elimistössä aiheuttaen ärsytystä, mikä puolestaan ​​johtaa kutinaa.

Jopa anemia voi aiheuttaa pysyviä tunne ärsytystä tai kutiava iho. raudanpuute kehossa, olennainen kivennäisaine, se aiheuttaa vaikeuksia elimistössä synteesin hemoglobiini ja siksi, tulehdus ihon liittyy kutinaa esiintyy.

Kutina ja ruumiille maksa Ne ovat myös usein liittyvät. Yleensä, se vastaa keskittymän sappisuolat aiheuttaen ärsytystä ja kutinaa oireita. Kun kutina on jatkuva, älä epäröi ottaa yhteyttä lääkäriin.

kutina: kun syy on stressiä

stressi myös aiheuttaa yleistä kutinaa. Itse asiassa, se on merkki siitä, että kehomme käyttää ilmaista vaiva. Muista, että tilanteessa, emotionaalisen stressin, keho tuottaa tiettyjä aineita, jotka aiheuttavat kasvua herkkyyden hermosyiden, Se on tuloksena on kutinaa. Tämä on sama mekanismi, joka enalza kutinaa ja ahdistusta. Korjaustoimenpiteitä lievittää kutinaa voi olla hyötyä tässä tapauksessa toteuttaa rentoutuminen, kuten jooga, meditaatio tai kamppailulajeja. On hyvä välttää myös käyttää sellaisia ​​aineita tai lääkkeitä, jotka voivat lisätä ahdistusta. Jos meidän täytyy turvautua huumeita lievittää stressiä, sinun ei pitäisi koskaan lääkitä itseään, aina lääkäriltä.

Kutina raskauden

Yleistetty kutina raskauden aikana on yleinen riesa. Se tapahtuu pääasiassa alueella povi, vatsa ja vihjeitä. Hormonaaliset muutokset liittyvät raskauteen voi aiheuttaa kutinaa. Ajatelkaapa lisääntyvää estrogeenit, nesteen kertymistä elimistöön ja muutokset kudoksen volyymi.

Saatat myös olla kiinnostunut: kalpeus, kutina ja ihon värjäytymistä: mitä kerrot meille? ja ihon herkkyys: syyt herkkä iho.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 2 =


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer Sarveisontelo عيون منتفخة