suoliston flunssan oireita, kesto ja oikea ruokavalio

suoliston flunssa Se on usein sekoittaa gastroenteriitti, tulehdus vatsan ja suoliston viruksen aiheuttama. Suoliston flunssa on useita ominaisuuksia, jotka erottavat sen suolistotulehdus. Katsotaanpa, vastata kysymyksiin, Mitkä ovat oireet ja kesto ja oikea ruokavalio seurata näinä päivinä.

suoliston flunssa Se voi vaikuttaa aikuisille ja lapsille, joten kannattaa oppia tunnistamaan oireita sekaannusten välttämiseksi muiden ruoansulatuskanavan. Mitä syödä, kuinka kauan tauti ja mitkä ovat Tehokkain korjaustoimenpiteitä ovat joitakin tapoja, joilla voimme vaikuttaa suoliston flunssa.

suoliston flunssa, on yleensä hyvänlaatuisia kurssi eli Muutaman päivän kuluttua Särkee, pyrkii eteenpäin ilman suuria riskejä tai komplikaatioita. Kuitenkin onko meillä tunnista oireita kuin meillä on vain epäilyistä, on suositeltavaa ottaa yhteys lääkäriin, varsinkin kun on kyse lapsista. Lisäksi, Jos oireet jatkuvat usean päivän, on parasta lääkäriin, jotka suorittavat lääkärintarkastus arvioida oireiden vakavuudesta. Joissakin tapauksissa voi olla tarpeen suorittaa ulosteesta analyysi tunnistaa organismin vastuussa infektion.

suoliston flunssa: Kesto ja korjaustoimenpiteitä

Kestoa suoliston flunssa Se vaihtelee henkilöstä toiseen, vaikka seuraavat saman kohtelun. Jos pehmeä ruokavalio seuraa, täydentävänä lääkehoidon lääkärin määräämä keskimääräinen taudin kesto on 5 päivää. Jos hoito keskeytetään, tai oikea ruokavalio ei noudateta, oireet voivat pahentua ja pidentää toipumista. Lääkkeitä, myös antibiootteja, voidaan välttää, ellei lääkäri on määrännyt. pääasiassa määrätty antiviriales joka, jos otetaan alkaessa ensimmäiset oireet, lyhentää suoliston flunssa. Joissakin tapauksissa riittää ottamaan ibuprofeeni tai parasetamolia kipulääke.

meidän on juoda nesteitä, varsinkin veden, koska suoliston flunssan runsaasti nesteitä menetetään. On siis välttämätöntä, jotta nestehukka ja lepoon.

Lisäksi oireiden alkamisesta, on suositeltavaa välttää syömistä varten pari tuntia kerrallaan, jättää auki vatsaan. se on parasta valita helposti sulavia elintarvikkeita. Jos sinulla on pahoinvointia, on parasta välttää ruokaa ja valita infuusio, kamomilla esimerkiksi rauhoittaa vatsaa ja sitten ottaa jotain kevyttä (jogurtti, esimerkiksi).

suoliston flunssa: Mitä syödä

Kun olet käynyt oksentelua, sinun täytyy syödä, mutta sinun täytyy tehdä käyttöön vähitellen ruoka. täytyy aloittaa hyvin kevyt ruokavalio ja neste ja sitten kuljettamalla kiinteää ruokaa. On suositeltavaa syödä hyvin kevyt ruoka. Ne ovat hyviä, esimerkiksi riisiä, valkoista leipää, pastaa, perunat, siikaa ja kananlihaa. pitäisi välttää, Samaan aikaan Foods runsaasti yksinkertaisia ​​sokereita, koska ripuli voi pahentua johtuen osmoottisen vaikutuksen. Evita myös virvokkeita, hedelmämehuja, täysmaitoa, suklaa, kofeiini, paistettuja ruokia, rasvaisia ​​tai mausteisia ruokia. Älä myöskään alkoholia.

Saatat myös olla kiinnostunut: Etusivu korjaustoimenpiteitä vahvistaa suolistoflooralle ja Gastroenteriitti: mitä syödä joten en tunne huonoa.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Eruptions cutanees vih Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer