Mikä on sideremy ja mikä sen aiheuttaa?

Kun veren testi havaitsi seerumin rauta on korkealla tasolla, joudumme mitä kutsutaan sideremy tai hypersideremia. Mutta miksi tuottaa tätä epätasapaino Rauta? Mitä voimme tehdä säännellä tasolle? Kuten näemme, seerumin rauta on arvo, joka määrää taso rautaa veressä.

Mitä se tarkoittaa?

Termillä seerumin rauta tarkoitetaan sitä, että läsnä veressä korkea rauta pitoisuuksia. Erityisesti silloin, kun se tekee analytiikka määrä mineraali mitataan liittyy transferriini, proteiini joka kuljettaa rautaa verenkiertoon. Testejä määrittää, onko seerumin rauta-arvot ovat korkeampia kuin 150 mcg / dl miehillä, 160 mcg / dl naisilla ja 119 mcg / dl lapsilla.

Oireet ja seuraukset

Kun rauta veressä ovat normaalia korkeammat pitäisi katsella niitä, koska ne voivat aiheuttaa poikkeavuuksia. keskuudessa oireet Yhteinen väsymys ovat, levottomuus, masennus, mielialahäiriö, nivelkipu ja hiustenlähtö. Lisäksi seerumin rauta voi myös aiheuttaa sydämen rytmihäiriö, kuten rytmihäiriö tai takykardia, hedelmällisyyteen ongelmia ja tulla alttiita kärsimään metabolisen enemmän ja hermoston häiriöt.

Yleisiä syitä

On vaikeaa puhua tiettyä asiaa, jotka lisäävät seerumin rautaa, vaikka on olemassa useita riskitekijöitä sinun pitäisi tietää. Ensinnäkin ruokavalio. Ruokailutottumukset, kuten ruokavalion liian rikas elintarvikkeita runsaasti rautaa, voi olla laukaista. Myös, kun läsnä on maksasairaus tai tiettyjen lääkeaineiden antamista voidaan myös lisätä raudan pitoisuus veressä. Ei pidä myöskään aliarvioida roolia tietyt veren häiriöitä tai muita epätasapainoa.

Mitä tehdä?

Jos sen jälkeen huomasimme, että analyyttinen seerumin rauta on korkea, mitä tehdä? On olemassa useita strategioita ongelman torjumiseksi ja seurattava seerumin rautaa. Ensimmäinen on ruokavalio tarkastelu ja noudatettava erityistä ruokavaliota, jossa rauta ei ole päähenkilö. Joten, sinun pitäisi valita kuitua, hedelmiä ja vihanneksia. Myös tämä ruokavalio voi liittyä reseptiä tiettyä lääkettä Lääkäri, poistamisen helpottamiseksi liiallinen rauta.

Saatat myös olla kiinnostunut: korkea rauta Veri: Oireet ja hoito anemian korkea ferritiinin ja raudanpuute: Oireet ja hoito.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 82 = 91


Intoleranse kaffe Kamasutra 2015 photos Sarveisontelo إيجابيات الصورة عيون منتفخة