Pyörrytystä, huimausta ja väsymystä: Miksi se tapahtuu?

Tuntuuko raskaus päähän, huimaus ja väsymys? Raskaus pään on yksi yleisimmistä vaivoista joka normaalisti tulee liittyy muita oireita kuten huimaus, unettomuus ja raskas silmät. Joskus se voi johtua ulkoisia tekijöitä, kuten stressiä tai huolia, mutta muina aikoina se voi olla merkki kehomme, joka kertoo meille, että jotain on vialla. Tänään kerromme yleisimpiä syitä päänsärky, oireet ja sairaudet johon ne pitäisi ja vinkkejä parantaa sitä.

Huimaus: syyt

 1. verenpainetauti: Se on huonovointisuutta, että useimmissa tapauksissa on väliaikainen ja eteenpäin vaikeuksitta, kun sinulla on korkea verenpaine voi esiintyä vahva tunne raskaus takaraivoon, kaulaan asti. Jos kärsit verenpainetauti tarjoamme useita luontaistuotteet valvoa korkea verenpaine, plus 6 elintarvikkeet kannattaa välttää, jos olet korkeasta verenpaineesta.
 2. lihasjäykkyys: Tulehdus kaulan lihakset on sairaus, joka voi olla erittäin ärsyttävää ja heikentävä, ongelma Se voi johtua huono asento joka vahingoittaa lihakset kaulan ja kaulan alueelle. Täällä jätämme muutamia yksinkertaisia ​​itse hieronta harjoituksia, jotta voit suorittaa ne, kun alkaa tuntea lihasjännitystä, jotta voit estää tunne raskautta.
 3. kuukautisia edeltävä oireyhtymäPäivät ennen kuukautisia ovat erittäin ärsyttävää meille päivä lisäksi muita lisättyjä epämukavuutta monet naiset kärsivät näinä päivinä erittäin vahva pää kivut, jotka häviävät kun tulee aika. Ehdotamme useita luontaistuotteet helpottamaan kuukautisia edeltävää oireyhtymää ilman lääkkeitä.
 4. psyykkisiä: On yksi yleisimmistä syistä raskaus päähän, ahdistuneisuus, stressi, paniikkikohtaukset tai masennus ovat ongelmia, jotka johtavat vaivoja, kuten vaikea päänsärky. Stressiä tai ahdistusta voi määrätä paitsi elämäämme, mutta voimme johtaa henkiseen ja fyysiseen romahtaa.
 5. huonoja tapojaNiistä huonoja tapoja voimme löytää ruokaa ja muut, kuten alkoholi, nuuska, liikaa kofeiinia, unenpuute&# 8230;
 6. SilmäongelmatJos kipu tai raskaus päähän annetaan kausien jälkeen työskennellessään tietokoneella tai luettuaan Hetken yhteyttä silmälääkäriin, koska et voi olla jonkinlainen ongelma silmien rasittumista te aiheuttaa raskaus päähän.

Huimaus Oireet

 • Lievää tai kohtalaista kipua voimakkuus eri alueilla pään.
 • Tunne sortoa.
 • Roikkuvat silmäluomet.
 • Kyynelvuoto.
 • Huimaus.
 • Pahoinvointi ja joskus oksentelu.

Raskaus pään: Mikä sairaudet takana?

 1. ohimovaltimotulehdus: Se koostuu turvonnut tai suurennettu yksi valtimoiden että irrigates lopettaa alueella pään ja kaulan.
 2. labyrinthitisA patologia, joka vaikuttaa sisäkorvan, Se voi sisältää raskaus pään yhtenä sen oireista sekä huimausta ja jatkuva huimaus.
 3. poskiontelotulehdus: Se koostuu sivuontelotulehdus että Se aiheuttaa voimakasta päänsärkyä, etenkin alueen silmäkuopin ja temppeleitä. Jos kärsit poskiontelotulehdus ja haluat tietää enemmän, kerromme teille kaiken niiden syyt ja luonnollisia hoitoja niiden oireita.
 4. nuhaOn sairaus, joka Se vaikuttaa hengitysteiden ja siihen liittyy tulehdus nenän limakalvoja.

Pyörrytystä: Vinkkejä ja luontaistuotteet

 1. valmistelee Kamomilla teetä hunajalla ja sitruuna tippaa. kamomilla on tulehdukselliset ja rauhoittavia ominaisuuksia ja hunaja auttaa levätä paremmin, jos otat sen yöllä lasi maitoa, auttaa rentoutumaan ennen nukkumaanmenoa.
 2. aromaterapiaaHieronta tuskallista alueella eteerisiä öljyjä, aromaterapia on hyödyllistä tasapainottaa tunteita. Eteerinen öljy laventeli on sedatiiviset ja rentouttava vaikutus ja se on suositeltavaa lievittää päänsärkyä.
 3. gingerroot: Valmista teetä ginger root, auttaa lievittää huimausta ja pahoinvointia indusoi päänsärky.
 4. paikallinen lämpöJos raskaus päähän johtuu lihasjännitys, kuumentaa alueelle lämpimällä kankaalla tai kuumassa suihkussa rentoutua lihaksia. Jos haet lämpöä, kun alkaa huomata jännitystä, voit välttää selkäkipuja pää.
 5. Jooga tai rentoutumista: Joogan harjoituksia, meditaatio tai rentoutumista voivat lisäksi rentoutua ja ottaa pois stressiä, auttaa hallitsemaan kehoa: venyttely ja jotkut jooga aiheuttaa can parantaa kohdunkaulan ongelmia. Tässä videossa näet parhaiten jooga aiheuttaa lievittää niskakipu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 3


Bol owulacyjny pid Erstatning for kød Kamasutra 2015 photos Massagem na próstata como fazer عيون منتفخة