Rintakipu: syyt ja ratkaisut Kaikki

Rintakipu voi olla oire muut sairaudet, jotka vaikuttavat paitsi meidän sydän. Vuodesta reaktio ahdistusta tai henkistä stressiä, sydänvaivoja tai vatsaan.

Onko rintakipu liittyy polttamalla tai leviää muille alueille, kuten selkää ja niskaa? Tietää kaikki syyt auttaa meitä vastaamaan kysymyksiin ja ennen kaikkea välttää pahimmat get, koska kun rintakipu lähes automaattisesti näkyviin, me yleensä liittyvät sydänvaivoja -infarto-.

Mitä jos rintakipua?

  • Ensimmäinen asia on paikallistaa alueen kipua kipu oikealle rinnassa, vasemmassa rinnassa tai Keski- ja intensiteetti ja kesto -of jatkuvasti, ajoittain.
  • Muista myös, kun kipu, esimerkiksi syömisen jälkeen esiintyy tai jos se laajennetaan muihin kehon alueille, kuten niska tai selkä.
  • Jos olet epävarma, meidän pitäisi neuvotella lääkärin.

Rintakipu sydänkohtaus

Rintakipu ensimmäinen asia epäilemme on sydänvaivoja, sydänkohtaus betoniin. Kipu kuitenkin on täytettävä tietyt ominaisuudet. Esimerkiksi, kipu olisi sijaitsee keskeisellä rintakehän alueella, kuin jos se olisi kireys, ja ne ulottuvat varren, selkä, olkapää ja leuka. Muita oireita voi esiintyä myös hikoilu, pahoinvointi, hengitysvaikeudet tai uneliaisuutta. Tässä tapauksessa on syytä mennä kiireellistä lääkärin tavalla.

Ahdistuneisuus, stressi, henkinen stressi ... ei kontrolloida tunteita voi aiheuttaa kipua vasemman tai oikean rinta, itsenäisesti. Emotionaalisen stressin voi laukaista kipua tai vaivoja, kuten kipua mukana hengitysvaikeuksia rinnassa. Psykoterapia voi olla hyvä liittolainen.

Rintakipu gastroesofageaalisen refluksin

Kun rintakipu tulee teräviä ja ärsyttäviä, ja on alkuperään polttava tunne keskellä rinnassa, Se voidaan perustella ruokatorvitulehdus tai ruokatorven refluksitauti ongelma. Vammat tunnettu muuttamalla limakalvon ruokatorveen. On suositeltavaa neuvotella erikoislääkärin suorittaa tarvittavat testit ja vahvistaa tai sulkea pois diagnoosia.

Kylkiluiden rintakipu

Vaikka se voi tuntua vähäpätöinen kipua, se voi myös olla harhaanjohtava. kun näkyy vaikea rintakipu -sijaitsee rintakehä, jopa rinnassa, se voi olla oire kylkiluiden kipu, joka liittyy overexertion tai kalvon kramppeja.

Yleensä haittaa sijaan häiriö itse, ja loput ja kärsivällisyyttä parhaista voidaan lieventää.

Rintakipu tulehdus keuhkosairaudet

yleensä akuutti ja voimakas kipu, kun hengitysilman. Tämä on kipu, joka liittyy keuhkopussintulehdus, eli tulehdus keuhkosairaudet, kalvo muodostuu kahdesta osasta ja kattaa keuhkoihin ja rintaonteloon. Se on parasta kuulla asiantuntija vahvistaa, onko oireita vastata tähän patologian ja sieltä soveltaa sopivimman hoidon.

Rintakipu gastriitti

Rintakipu voi myös olla merkki maha ongelma, kuten gastriitti, haavaumat tai ruoansulatushäiriöt. Jos kivun syy on gastriitti, se on tavallisesti akuutti, polttava tunne vasemmalla ylävatsassa.

Rintakipu haavauma

Aiheuttaa myös mahahaava kipu ylävatsan, varsinkin kun vatsa on tyhjä tai paaston jälkeen. Kun kyseessä on ruoansulatushäiriöt, sekä kylläisyyden tunnetta vatsan, voit myös saada voimakas polttaa. Jos epäilet ongelma gastriitti tai haavaumia, on parasta turvautua asiantuntijaan. Antasidi hoito voi olla riittävä parantamaan ruoansulatushäiriöt.

Saatat myös olla kiinnostunut: Kipu on vasen käsi: Mistä tiedät jos sydänkohtaus? ja kaikki noin tuskaa kylkiluut: mahdollisia syitä ja milloin huolehtia.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

44 + = 51


B12أين يحدث مكان امتصاصه في الجسم Erstatning for kød Madre frasi Massagem na próstata como fazer Perdite di liquido maleodorante ombelico